هنرهای سنتی هرمزگان باید با تکنولوژی روز تلفیق شوند

خبرگزاری مهر شنبه 11 اسفند 1403 - 20:43
بندرعباس - قائم مقام استاندار هرمزگان در امور آموزشی و پژوهشی گفت: هنرهای سنتی هرمزگان باید با تکنولوژی روز تلفیق شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، احسان کامرانی شنبه شب در آئین افتتاحیه آئین رمضان خوانی هرمزگان با تأکید بر اهمیت هنرهای سنتی و بومی استان، خواستار تلاش بیشتر مسئولان و هنرمندان برای تقویت و انتقال این هنرها به نسل‌های آینده شد.

وی در ابتدای سخنان خود با تقدیر از مسئولان فرهنگی و هنری استان به ویژه، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان و مدیر کل صدا و سیما مرکز خلیج فارس گفت: این برنامه خوب و مفید با هدف تقویت هنرهای بومی و سنتی استان هرمزگان برگزار شده است و من از همه مسئولان و هنرمندان که در این جلسه حضور دارند، تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: استان هرمزگان، همچون بسیاری از دیگر نقاط ایران، سرشار از فرهنگ‌ها و هنرهای مختلف است. هر گوشه‌ای از این سرزمین، آداب و رسوم و هنرهایی خاص خود را دارد که قوت کشور ما را تشکیل می‌دهند. این تنوع فرهنگی و هنری در عین حال که نشان‌دهنده وحدت ماست، باید به نحو احسن حفظ و تقویت شود.

کامرانی با اشاره به اهمیت هنرهای مختلف استان مانند موسیقی، تئاتر و سینما اظهار داشت: هر کدام از این هنرها، غنای فرهنگی خاص خود را دارند. ما در استان هرمزگان شاهد هنرمندان برجسته‌ای در زمینه‌های مختلف هنری هستیم که همواره در تلاش برای معرفی فرهنگ و هنر استان به جامعه بزرگ‌تر هستند.

وی افزود: هنر ریشه‌دار استان هرمزگان نیاز به تقویت و حمایت دارد. در این راستا، مسئولیت ما به عنوان مدیران فرهنگی این است که به تمامی بخش‌های هنری توجه کنیم و آن‌ها را در کنار تکنولوژی روز به کار گیریم. تکنولوژی پیشرفت می‌کند و ما باید هنرمندان خود را در این مسیر همراهی کنیم.

کامرانی همچنین به ضرورت ترکیب هنرهای سنتی با تکنولوژی‌های نوین اشاره کرد و گفت: ما باید موسیقی و آئین‌های سنتی خود را همچون رمضان‌خوانی و سحرخوانی، با تکنولوژی روز همراه کنیم تا این هنرهای فاخر همچنان در دنیای امروز قابل استفاده و مورد توجه قرار گیرند.

وی در ادامه افزود: به ویژه جوانان باید در این مسیر قرار گیرند. ما باید از نسل جدید هنرمندان حمایت کنیم و آن‌ها را در کنار بزرگان هنر استان قرار دهیم تا از تجربیات آن‌ها بهره‌برداری کنند.

کامرانی همچنین به اقدامات دانشگاهی در راستای تقویت هنر در استان اشاره کرد و گفت: ما در حال تلاش برای راه‌اندازی رشته‌های جدید در حوزه هنر در دانشگاه‌های استان هستیم. این اقدامات به ما کمک خواهد کرد تا نخبگان و استعدادهای جدید در حوزه‌های هنری را شناسایی و پرورش دهیم.

وی در پایان سخنان خود به اهمیت حفظ میراث فرهنگی استان و انتقال آن به نسل‌های آینده اشاره کرد و گفت: هنر مجموعه‌ای از ارزش‌هاست. ما باید این ارزش‌ها را حفظ کرده و به نسل‌های آینده منتقل کنیم. ما به عنوان مسئولان باید تلاش کنیم تا این هنرها از فراموشی نجات یابند و در کنار استفاده از تکنولوژی روز، به شکوفایی بیشتر برسند.

کامرانی همچنین به ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: این ماه، زمانی است که درهای رحمت خداوند به روی همه باز است. هر کسی می‌تواند با عبادت، نیایش، موسیقی و هنر خود از این لحظات بهره‌برداری کند. امیدوارم این ماه برای همه شما ماهی مبارک باشد و از درهای رحمت خداوند بهره‌مند شوید.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.