آغاز تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی

دنیای اقتصاد سه شنبه 14 اسفند 1403 - 00:04
مهر: طرح تشدید و کنترل نظارت‌های بهداشتی در حوزه دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در سراسر کشور آغاز شد. علیرضا رفیعی‏‏‏‏‏‏‌پور، معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت نظارت‌های بهداشتی در حوزه دامپزشکی، به تشریح اقدامات این سازمان در راستای تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که بالغ‌بر ۷۵‌درصد بیماری‌ها را شامل می‌شود پرداخت و گفت: سازمان دامپزشکی کشور مسوولیت سنگینی در قبال سلامت جامعه دارد و تلاش می‌کند تا با نظارت‌های دقیق، از انتقال بیماری‌های مشترک از دام به انسان جلوگیری کند. از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ خورشیدی به دلیل افزایش مصرف فرآورده‌های پروتئینی، نظارت‌های معمول و همیشگی سازمان دامپزشکی کشور تشدید می‌شود؛ کمااینکه در قالب همین طرح طی سال‌گذشته، بیش از ۵۰۰‌تن فرآورده خام دامی غیرقابل‌مصرف از چرخه عرضه در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز خارج شد، رقمی که در طول سال‌افزایش چشمگیری یافته‌است.

منبع خبر "دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.