به گزارش رکنا، این نان نرم و پنبه ای را در ماه رمضان درست کنید.
یک لیوان آب
یک لیوان شیر
٦ ق غ سر پر روغن مایع
یک عدد سفیده تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری نمک
10 گرم مخمر یا یک ق غ سرپر
۵.۵ تا ۶ لیوان ارد نول یا قنادی
برای خمیر آب ولرم و شیر و شکر و خمیر مایه و سفیده و روغن مایع را خوب با هم مخلوط می کنیم به جز کره و کم کم آرد را هم اصافه می کنیم، چون رطوبت گیری آردها کاملا فرق دارد و کم کم خمیر را جمع می کنیم و ورز می دهیم و در آخر هم کره را اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم تا خمیر خیلی نرم و لطیفی به دست بیاید که به دست نچسبد.
بچه ها خمیر این نان اصلا نباید سفت و سنگین باشد
بعد خمیر را داخل ظرف چرب شده میزاریم و روی آن را میپوشانین و و یک ساعت به خمیر استراحت میدیم
بعد استراحت خمیر را هوا گیری می کنیم و دو چونه بزرگ ازش میگیریم
(اصلا از آرد استفاده نمی کنیم و فقط کف دستمان را با کمی روغن چرب می کنیم) و هر چونه را به اندازه سینی 30 سانتی متر پهن می کنیم. یکی را من طرح باقلوا برش زدم و دیگری را دکمه ای طرح زدم و روی آنها را می پوشانیم و اجازه می دهیم 20 دقیقه ای استراحت کند.
روی آن را با شیر و زرده تخم مرغ یا زعفران غلیظ و شیر می توانید رومال کنید و با کنجد و سیاه دانه تزیین می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم و وقتی پخت از فر خارج می کنیم و بعد از درآوردن از فر روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و منتظر می مانیم تا گرمای اول بیرون برود سپس نوش جان کنید.
فر برقی 210 و زمان تا 15 تا 20 دقیقه، فر گازی هم همین 210 تا 220 و زمان هم 15 تا 20 دقیقه ، برای تنور هم پایینی دمای متوسط و بالایی هم متوسط.