آش ترش در مناطق مختلف کشور با مواد اولیه و روش های پخت متفاوتی تهیه می شود. این آش معمولا با حبوبات، سبزیجات، پیاز داغ و ترشی یا سرکه پخته می شود. آش ترش به دلیل طعم ترشی که دارد، یک غذای بسیار مقوی و انرژی زا است. همچنین این آش منبع خوبی از مواد مغذی مانند پروتئین، فیبر و ویتامین ها است.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه همشهری؛ آش ترش یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که قدمت آن به دوران باستان می رسد. این آش در دوران ساسانیان به عنوان یک غذای ملی شناخته می شد و در مراسمات مختلف مانند نوروز و جشن های مذهبی سرو میشد. این آش در مناطق مختلف کشور با دستورالعمل ها و مواد اولیه مختلفی پخته میشود.
منبع خبر "
تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.