روش تهیه آلبالوپلو با گوشت قلقلی برای سحری

همشهری آنلاین پنج شنبه 16 اسفند 1403 - 10:34
انتخاب مواد غذایی مناسب برای وعده‌های ‌ماه مبارک رمضان می‌تواند به حفظ سلامت روزه‌داران کمک کند. آلبالو پلو با گوشت قلقلی یک انتخاب مناسب برای وعده سحری است که مواد مغذی لازم را به بدنتان می‌رساند.

همشهری آنلاین: از آتجا که آلبالوپلو با گوشت قلقلی هم کربوهیدرات دارد و هم پروتئین، غذای مناسبی برای وعده مهم سحری در ماه مبارک رمضان محسوب می‌شود.

نام غذا: آلبالوپلو با گوشت قلقلی

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۱۲۰ دقیقه

برای: ۴ نفر

مواد لازم:

برنج: ۳ لیوان

آلبالوی بی‌هسته: ۲ لیوان

شکر: ۲ لیوان

گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.آلبالوهای بدون هسته را با شکر ترکیب کنید و اجازه دهید استراحت کند تا آب بیندازد.

۲.آلبالو و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. اجازه دهید ۳۰ دقیقه به آرامی غل بزند. سپس آن را آبکشی کنید.

۳.برنج را بشویید و در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن آبکش کنید.

۴.برنج را با آلبالوی پخته ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.

۵.گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده‌شده و ادویه‌ ترکیب کنید و ورز دهید. گوشت را به‌صورت گلوله‌های کوچک در روغن داغ سرخ کنید.

نکته: برای اینکه آلبالو خمیر نشود حتما آب آلبالو را بعد از پختن جدا کنید.

روش تهیه آلبالوپلو با گوشت قلقلی برای سحری

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.