روش تهیه اسموتی موز و بادام، مناسب افطار

فرارو شنبه 18 اسفند 1403 - 16:47
می‌توانید برای مقوی‌ترشدن اسموتی به آن کنجد اضافه کنید.

یک نوشیدنی مقوی می‌تواند در وعده افطار هم به رفع تشنگی روزه‌داران کمک کند، هم انرژی و مواد مغذی بدن آنها را تامین کند. اسموتی موز و بادام یک نوشیدنی پرخاصیت است که می‌توانید برای وعده افطار نوش‌جان کنید. اسموتی‌ها از ترکیب میوه و شیر درست می‌شوند و نوشیدنی‌های سالم، بدون مضرات آبمیوه‌های صنعتی هستند:

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم

کره بادام‌زمینی: ۲ قاشق غذاخوری

بادام درختی: یک لیوان

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

ماست خامه‌ای: نصف لیوان

شیر: ۲ لیوان

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

موز: ۲ عدد

طرز تهیه

۱. بادام‌ها را در یک لیوان آب بخیسانید تا نرم شوند.

۲. بادام، شیر و کره بادام‌زمینی را در مخلوط‌کن بریزید و با هم ترکیب کنید.

۳. ماست خامه‌ای و عسل را به ترکیب اضافه و مواد را آنقدر با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.

۴. وانیل را به ترکیب اضافه کنید. اگر غلظت مواد زیاد بود کمی شیر اضافه کنید.

نکته: می‌توانید برای مقوی‌ترشدن اسموتی به آن کنجد اضافه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.