از کجا بدانیم نباتی که می‌خریم تقلبی نیست؟

افکار نیوز یکشنبه 19 اسفند 1403 - 06:42
در کارگاه‌های غیرمجاز تولید نبات، از بلانکیت برای سفیدتر شدن و حذف زردی طبیعی نبات استفاده می‌شود، زیرا برخی از مصرف‌کنندگان، نبات کاملا سفید را باکیفیت‌تر می‌دانند.

از دیدگاه طب سنتی نبات، در مقایسه با انواع آب نبات خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی دارد و قابض است و در مقایسه با قند، طبع گرم‌تری داشته و چون بافت آن متراکم‌تر از قند حبه است، کالری بیشتری دارد. اگر نبات را بسوزانید به دلیل تلخ و قابض تر شدن برای درمان اسهال‌های ساده بسیار سودمند است. همین ویژگی‌های نبات باعث شده که خانواده‌ها استقبال زیادی به این محصول داشته باشند و به دلیل طعم خوشایند، آن را همراه با چای و برای پذیرایی‌ها بیشتر استفاده کنند. اما نکته قابل توجه اینکه باید مراقب نبات‌های تقلبی باشیم.

در نبات‌های زرد هم تقلب می‌شود 

متاسفانه این روزها در فضای مجازی مطالب و ویدئوهای زیادی در مورد استفاده از بلانکیت در نبات‌های سفید منتشر می‌شود و مردم را تشویق به خرید نبات‌های زرد می‌کنند. این در حالی است که نبات‌های زرد و زعفرانی هم احتمال تقلب و استفاده از جوهر زعفران و رنگ زرد در آن‌ها وجود دارد. همچنین احتمال تقلب در نبات‌های گیاهی نیز بسیار بالاست. در تهیه این نبات‌ها به جای گیاه واقعی از اسانس و رنگ شیمیایی استفاده می‌شود. بر این اساس مطمئن‌ترین روش این است که نبات را در بسته بندی‌های کارخانه ای که تأییدیه اصالت محصول از سوی سازمان غذا و دارو دارند، خریداری کنید.

منبع خبر "افکار نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.