هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه های چای

خبرگزاری مهر یکشنبه 19 اسفند 1403 - 09:41
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی کیسه‌های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می‌کنند که می‌تواند برای سلامت مضر باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره میکروپلاستیک‌ها، افزود: این ذرات پس از ورود به سیستم فاضلاب، می‌توانند منابع آبی مانند رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و اقیانوس‌ها را آلوده کنند و موجب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیط‌های آبی شوند.

وی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان می‌شوند. جانوران دریایی این ذرات را می‌بلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلاینده‌ها به بدن انسان منتقل می‌شوند که می‌تواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، بر لزوم قانون‌گذاری سخت‌گیرانه در زمینه تولید کیسه‌های چای و جایگزینی آنها با نمونه‌های فاقد پلاستیک تأکید و تصریح کرد: افزایش آگاهی عمومی، نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: با توجه به پیامدهای زیست‌محیطی شناخته‌شده میکروپلاستیک‌ها، اتخاذ تدابیر فوری برای حفاظت از اکوسیستم‌های آبی و جلوگیری از ورود این آلاینده‌ها به زنجیره غذایی ضروری است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.