نظارت گسترده بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان

صدا و سیما یکشنبه 19 اسفند 1403 - 15:52
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در هفته اول ماه رمضان هزار و ۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی طی بازدید‌های بهداشتی تعطیل شد.
نظارت گسترده بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن فرهادی افزود: از تاریخ ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، بازرسان بهداشت محیط به صورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، اماکن بین‌راهی، پایانه‌های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند.
وی اظهار کرد: در این مدت ۳۰۵ هزار و ۷۲۱ مورد بازرسی و ۱۷۴ هزار و ۸۰۴ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.
فرهادی افزود: روزانه ۲۰۱۰ بازرس در قالب هزار و ۱۱۳ اکیپ نظارتی بر بهداشت محیط و مواد غذایی نظارت داشتند، در این بازه زمانی، ۲۲۷ هزار و ۸۳۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۷ هزار و ۸۹۰ مورد از اماکن عمومی انجام شد. همچنین، سه هزار و ۶۵۱ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و هزار و ۶ واحد تعطیل شدند.
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۹۷۸ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی مشکوک انجام و ۲۷۶ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
وی گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استاندارد‌های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.