عکس | پخت «کُلوکی» نان سنتی و محبوب بندرعباس

تابناک دوشنبه 20 اسفند 1403 - 01:01
نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نان‌های سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نان‌ها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته می‌کنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد.

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.