شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴؛ شیرینی هلال پسته شیک و خوشمزه

فرارو پنج شنبه 23 اسفند 1403 - 20:37
شیرینی هلال پسته نوعی شیرینی خشک کره‌ای است که با پودر پسته تهیه می‌شود و بسیار خوشرنگ و خوشمزه است.

فرارواسفند ماه زمان درست کردن شیرینی‌های خوشمزه مخصوص عید است. کدبانو‌های باسلیقه دوست دارند در این ایام در کنار کار‌هایی مثل خانه تکانی و نظافت منزل به شیرینی‌پزی هم بپردازند تا عطر هل و وانیل و شیرینی داغ در منزل بپیچد و بوی عید را با خودش بیاورد. شیرینی‌هایی که برای نوروز طبخ می‌شوند، معمولا ریز و رنگارنگ با طعم‌های مختلف کره‌ای، وانیلی، شکلاتی، گردویی و... هستند. شیرینی هلال پسته نوعی شیرینی سبز و خوشرنگ پسته‌ای است که دستور پخت آسانی دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار زیبا و مجلسی است. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شیرینی هلال پسته همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرینی: ۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
کره نرم: ۹۰ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر پسته: ۲۰ گرم
رنگ خوراکی سبز: ۱ قطره
پسته خرد شده برای تزیین: به میزان لازم
عسل برای رومال: به میزان لازم

طرز تهیه

شیرینی هلال پسته؛ شیرینی شیک و خوشمزه نوروز

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا سبک شود و کمی تغییر رنگ بدهد. در مرحله بعد زرده تخم مرغ، پودر هل، پودر پسته و رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید و دوباره با دور متوسط همزن برقی ۱ دقیقه بزنید تا مواد یکدست شود. حالا همزن را کنار بگذارید و آرد و نشاسته ذرت را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید. وقتی مواد سفت شد، با دست مواد را هم بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا استراحت کند. بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال خارج کنید و روی میز کار قرار بدهید و با وردنه خمیر را به قطر ۱ سانت باز کنید. حالا با استفاده از کاتر ماه هلالی یا هر کاتری که دوست دارید، خمیر را قالب بزنید و شیرینی‌ها را با فاصله از هم داخل سینی فر بچینید. روی شیرینی کمی پسته خرد شده بچسبانید و سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. بعد از اینکه شیرینی پخت می‌توانید کمی عسل رقیق شده روی شیرینی رومال کنید. نوش جان.
نکات مهم
ـ توجه کنید که این شیرینی نباید زیاد داخل فر باشد و تغییر رنگ بدهد، پس به زمان پخت شیرینی توجه کنید.
ـ بهتر است شیرینی‌های کره‌ای را توی ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
ـ برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیش‌تری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب‌تر است.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
ـ پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و سپس الک کنید.
ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.