بهترین پروتئین برای از بین بردن چربی‌های شکمی

فرارو پنج شنبه 23 اسفند 1403 - 20:46
چربی احشایی، اصطلاحی است که ممکن است بار‌ها شنیده باشید، اما شاید از اثرات و خطرات آن به‌طور کامل آگاه نباشید.

فرارو- اچربی احشایی در عمق شکم و اطراف ارگان‌های حیاتی مانند کبد، پانکراس و روده‌ها ذخیره می‌شود و برخلاف چربی‌های زیرپوستی، قابل مشاهده نیست.

به گزارش فرارو به نقل از ایتینگ ول، شاید فکر کنید چون چربی احشایی به چشم نمی‌آید، مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما باید بدانید که این نوع چربی یکی از عوامل خطر برای بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و حتی برخی از سرطان‌هاست. خوشبختانه با اصلاح رژیم غذایی می‌توان از شر این چربی‌های مضر خلاص شد. در این میان، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای مبارزه با چربی احشایی، پسته است. تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن پسته می‌تواند به کاهش چربی احشایی کمک کند. تحقیقات نشان داده است افرادی که به‌جای خوراکی‌های پرکربوهیدرات مانند چیپس یا بیسکوییت، پسته مصرف کردند، در مدت ۱۶ هفته کاهش چربی احشایی را تجربه کردند. هیچ غذایی به‌تنهایی نمی‌تواند چربی احشایی را کاهش دهد، اما افزودن پسته به رژیم غذایی‌تان می‌تواند به شما در رسیدن به هدف کاهش چربی احشایی کمک کند. چهار دلیل اصلی وجود دارد که متخصصان تغذیه، پسته را به‌عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای کاهش چربی احشایی معرفی می‌کنند:

۱. غنی از چربی‌های سالم

پسته به‌دلیل داشتن چربی‌های سالم، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای کاهش چربی احشایی است. این آجیل خوشمزه حاوی اسید‌های چرب غیر اشباع است که برای سلامت قلب مفید بوده و به کاهش چربی‌های مضر کمک می‌کند. چربی‌های غیر اشباع به‌ویژه به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب کمک می‌کنند و در نهایت باعث کاهش چربی شکمی می‌شوند. همچنین مصرف این چربی‌های سالم به بهبود حساسیت بدن به انسولین کمک کرده و از ذخیره شدن چربی‌های احشایی جلوگیری می‌کند.

۲. پروتئین بالا برای چربی‌سوزی

پسته یکی از مغز‌های پرپروتئین است و هر ۲۸ گرم پسته حدود ۶ گرم پروتئین دارد. پروتئین نه‌تنها باعث افزایش انرژی بدن برای سوزاندن کالری‌ها می‌شود، بلکه در طول زمان به کاهش وزن و حفظ توده عضلانی کمک کرده و بدن را تشویق می‌کند که به‌جای سوزاندن عضلات، چربی‌های احشایی را بسوزاند.

پسته؛ بهترین پروتئین برای از بین بردن چربی‌های شکمی/ ترجمه

۳. آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با التهاب

پسته سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند لوتئین، بتاکاروتن و پلی‌فنول‌ها است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک می‌کنند. این دو عامل به‌طور مستقیم با افزایش چربی احشایی در ارتباط هستند. مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها نه‌تنها به بهبود متابولیسم چربی کمک می‌کند بلکه به کاهش التهاب و بهبود حساسیت به انسولین، که هر دو برای کاهش چربی احشایی ضروری هستند، کمک می‌کند.

۴. کم‌کالری و سیرکننده

پسته به‌دلیل داشتن کالری نسبتاً کم (۱۶۰ کالری در هر ۲۸ گرم) و مقادیر بالای پروتئین و فیبر، گزینه‌ای عالی برای کسانی است که می‌خواهند چربی احشایی خود را کاهش دهند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که پسته یک میان‌وعده سیرکننده و مغذی باشد که به تنظیم اشتها و جلوگیری از پرخوری کمک می‌کند.

چطور پسته را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید؟

پسته علاوه‌بر اینکه یک میان‌وعده خوشمزه است، به‌راحتی در رژیم غذایی‌تان گنجانده می‌شود و به کاهش چربی احشایی کمک می‌کند. در اینجا چند راه برای افزودن پسته به وعده‌های غذایی‌تان وجود دارد:

میان‌وعده‌ای خوشمزه و سالم: یک مشت پسته به‌عنوان یک میان‌وعده سیرکننده میل کنید.

سالاد‌های خوشمزه: پسته خرد شده را به سالادهایتان اضافه کنید تا طعم و پروتئین بیشتری به آن بدهید.

اسموتی‌های مغذی: پسته را به اسموتی‌هایتان اضافه کنید تا خامه‌ای‌تر و مغذی‌تر شود.

تزیین دسرها: از پسته خرد شده برای تزیین ماست، جو دو سر یا غذا‌های پروتئینی مانند مرغ یا ماهی استفاده کنید.

در پخت‌وپز: پسته را به کیک‌ها یا نان‌های خانگی اضافه کنید و از یک خوراکی سالم و خوشمزه لذت ببرید.

پسته نه‌تنها یک تنقلات خوشمزه و سالم است، بلکه در کاهش چربی احشایی و حفظ سلامت متابولیک نیز نقش بسزایی دارد.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.