به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهمنامهای بین سازمان دامپزشکی کشور به نمایندگی علیرضا رفیعیپور و انجمن تولیدکنندگان زنجیرهای گوشت مرغ ایران به نمایندگی غلامعلی فاروغی امضا شد.
این همکاری با هدف نظارت بهداشتی بر حلقههای مختلف تولید یکپارچه گوشت مرغ، تسهیل تولید محصولات ایمن و صادراتی و اجرای استانداردهای بینالمللی مانند HACCP، GMP و GHP صورت گرفت.
از اهداف اصلی این تفاهمنامه میتوان به رعایت قوانین جاری کشور، ایجاد وحدت رویه در امور اجرایی، توسعه صادرات پایدار و بهروزرسانی برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و… اشاره کرد.
بر اساس یکی از مفاد این تفاهمنامه طرفین متعهد شدند با استفاده از تمامی امکانات موجود، شرایط لازم برای صدور پروانههای بهداشتی و افزایش تولید محصولات کیفی منطبق با استانداردهای جهانی را فراهم کنند.