به گزارش خبرنگار مهر، دادستان شهرستان کنگان عصر شنبه در این بازدید به همراه بخشدار بخش سیراف، رئیس اداره تعزیرات حکومتی، مدیر جهاد کشاورزی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتاق اصناف شهرستان، در ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به ایام نوروز، به صورت سرزده از نانواییهای بخش سیراف بازدید کردند.
سید محمد موسوی پویا در این بازدید، تذکرات لازم در خصوص کیفیت و کمیت نان و همچنین رعایت ساعت پخت به نانواییها داده شد.
دادستان کنگان با بیان اینکه تمام نانواییهای بخش مکلف هستند نکات بهداشتی و پخت صحیح نان را رعایت کنند، تصریح کرد: با توجه به اهمیت فعالیت این صنف در سطح بخش و لزوم رضایت مندی شهروندان از نحوه فعالیت نانوایان، تذکرات لازم به برخی نانواییها داده شد.
وی گفت: نانواییهایی که کم فروشی میکنند برخورد قانونی لازم انجام خواهد شد.
دادستان کنگان یادآور شد: همچنین برای ۲ واحد نانوایی که تخلفاتی داشتند، پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.