به گزارش بهداشت نیوز، جالب است بدانید بیش از ۹۵ درصد ساختار خیار، آب است و همین ویژگی خیار را به یک غذای آبرسان تبدیل میکند.
زمانی که آب بدن کم میشود، دهان بزاق کمتری تولید میکند که میتواند منجر به بوی بد دهان شود. خوردن خیار میتواند به آبرسانی دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.
خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنولها و فلاونوئیدها است
منبع: خبرآنلاین
منبع خبر "
بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.