رکنا: پختن سبزی پلو با ماهی، یکی از اصلیترین آداب و رسوم نوروز بوده است که معمولا به عنوان ناهار یا شام روز اول فروردین خورده میشود.
به گزارش رکنا، فلسفه طبخ این غذا احتمالاً به خاطر نماد هر یک از مواد تشکیل دهنده آن بوده است. ماهی نماد حیات و جنب و جوش، سبزی نماد بهار و رویش و برنج نماد برکت است. علاوه بر اینها پختن و خوردن سبزی پلو با ماهی فرصتی برای شکرگزاری در روز اول سال هم هست.
برخی از ایرانیها مانند مردم زنجان، ماهی را با رشته پلو یا زعفران پلو میخورند و برخی دیگر آن را در کنار کوکو یا خورشهای محلی سرو میکنند. همچنین برخی از تهرانیها در شب نوروز رشته پلو میپزند تا سررشته کار تا آخر سال در دست شان باشد.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.