این ماده غذایی در خون خطرناک‌تر از قند است

عصر ایران سه شنبه 28 اسفند 1403 - 04:36
کربوهیدراتی به نام مالتودکسترین که بیشتر در غذاهای فراوری شده مثل ماکارونی یافت می‌شود، در خانواده‌ قندها طبقه بندی نمی‌شود ولی بیشتر از قند موجب بالا رفتن مواد مضر در خون می‌شود.

یک متخصص تغذیه زنگ خطر را در مورد کربوهیدرات خاصی به صدا درآورده است که «خطرناک‌تر از قند» است و می‌تواند باعث افزایش شدید قند خون شود.

به گزارش «اطلاعات آنلاین» به نقل از آیریش استار، دکتر اریک برگ، دی سی، با بیش از ۱۳ میلیون مشترک در یوتیوب، خطرات مالتودکسترین را بر سطح قند خون هشدار داده است.

دکتر برگ، نویسنده کتاب کتوپلن (Keto Plan) که نوعی سبک زندگی با روزه‌داری متناوب را ترویج می‌کند، می‌گوید: «کتوز زمانی اتفاق می‌افتد که بدن شما به جای گلوکز به سوزاندن چربی برای سوخت روی می‌آورد که با افزایش سطح کتون در خون یا ادرار مشخص می‌شود. مطالعات نشان می دهد که رژیم کتوژنیک می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، به کنترل قند خون کمک کند و حتی ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.»

دکتر برگ در کتاب خود نوشته است که کربوهیدراتی به نام مالتودکسترین که بیشتر در غذاهای فراوری شده مثل ماکارونی یافت می‌شود، در خانواده‌ قندها طبقه بندی نمی‌شود ولی بیشتر از قند موجب بالا رفتن مواد مضر در خون می‌شود.

مالتودکسترین در واقع یک پلی ساکارید است، که نوع خاصی از کربوهیدرات است که از دسته ای از مولکول‌های قند ساخته شده است و همه به یکدیگر پیوند دارند. به طور معمول، مالتودکسترین نشاسته ای است که از چندین قند به دست می‌آید. این ماده به عنوان نگهدارنده به مواد غذایی اضافه می‌شود.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.