نادیا زکالوند: روزنامهنگار چینی در روزنامه «پیپر، The paper» از چین فاش کرد، مناطقی از چین مانند تانگشان، هبئی، ویفانگ، لینیی و شاندونگ، به تولید خز معروف هستند و این مناطق اجساد روباه و راکونها را که اعضای داخلی و چربیهای زیر پوستشان را پاک کردهاند به اسم گوشت گاو، بره یا خرگوش به سراسر کشور میفروشند. برخی از این فروشندگان برای اینکه تشخیص گوشتهای تقلبی سخت شود، آنها را پخته یا گریل کرده و سپس منجمد میکنند و به رستورانها میفروشند. برخی هم طعم این گوشتها را با استفاده از اسانسهای مختلف تغییر میدهند تا خریداران متوجه تقلبی بودن آنها نشوند.
کارشناسان بهداشت هشدار میدهند مصرف گوشت این حیوانات بهدلیل هورمون و داروهایی که برای پرورش آنها در صنعت تولید خز طبیعی استفاده میشود بسیار خطرناک است. درضمن گوشت این حیوانات حاوی عوامل بیماریزایی است که موجب بیماری در انسان میشوند.
فروش اجساد حیواناتی که برای تولید خز پرورش یافتهاند و معمولا در شرایط غیربهداشتی رشد میکنند در چین ممنوع است. اما برخی از سودجویان، این نوع گوشتها را به اسم گوشت گاو و بره به رستوراندارها میفروشند.
منبع: