شکلات بخورید و سالم بمونید! / باور نمی‌کنید چه فوایدی داره

بهداشت نیوز جمعه 01 فروردین 1404 - 10:54

به گزارش بهداشت نیوز، در دنیای شیرینی‌ها و دسرها، فرآورده‌های کاکائویی و شکلات جایگاه ویژه‌ای دارند. اما تفاوت این دو در چیست؟ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در همین باره با بیان اینکه کاکائو به دانه‌های میوه درخت کاکائو اشاره دارد که پس از فرآوری به دو شکل پودر کاکائو و کره کاکائو تبدیل می‌شود، گفت: کره کاکائو همان چربی طبیعی دانه‌های کاکائو است که در تولید شکلات‌های باکیفیت استفاده می‌شود و برخلاف برخی چربی‌های دیگر، تأثیر نامطلوبی بر افزایش کلسترول خون ندارد.

دکتر امیر امانی در گفتگویی عنوان کرد: فرآورده‌های کاکائویی محصولاتی هستند که ممکن است با شکر و شیر ترکیب شوند، اما به‌جای کره کاکائو، اغلب از پودر کاکائو و روغن‌های جانشین (مانند روغن‌های گیاهی پایه پالم) استفاده می‌کنند. این روغن‌ها می‌توانند اثرات منفی بر سلامت مصرف‌کنندگان داشته باشند.
 
وی اضافه کرد: در مقابل، شکلات محصولی است که از ترکیب کره کاکائو، پودر کاکائو و شکر تهیه می‌شود و فاقد روغن‌های جانشین (مانند روغن پالم) است.
 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توصیه کرد: هنگام خرید، به برچسب ترکیبات محصول توجه کنید تا از کیفیت و سلامت فرآورده‌ای که مصرف می‌کنید، اطمینان داشته باشید.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.