این اشتباهات رو موقع سحری و افطار مرتکب نشو

بهداشت نیوز جمعه 01 فروردین 1404 - 23:10

به گزارش بهداشت نیوز،  مدیرگروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری به روزه داران توصیه کرد: وعده سحری را به صورت کامل مصرف کنند و از روزه گرفتن بدون سحری اجتناب نمایند.

مهندس کلیج مدیرگروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری به نکات تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان اشاره کرد و  گفت: باید در وعده سحری از همه گروه های غذایی استفاده شود.

وی افزود: برای پیشگیری از تشنگی بعد از وعده سحری، مصرف یک واحد میوه توصیه می‌شود.

کلیج اضافه کرد: همچنین مصرف شربت رقیق خاکشیر و تخم شربتی، فرد روزه دار را در طول روز کمتر تشنه می کند.

وی توصیه کرد: روزه داران برای پیشگیری از مسائل گوارشی همچون یبوست، گروه سبزیجات در وعده افطار خود بگنجانید و بهتر است با نوشیدنی گرم روزه خود را باز کنند.

کلیج گفت: بهتره است در این ایام به منظور حفظ سلامتی همه گروه های سنی مصرف شیرینی‌جات، قند و چربی ها را محدود نمایند.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.