(تصاویر) حلوای ضیابری، سوغات نوروزی گیلان

فرارو دوشنبه 04 فروردین 1404 - 16:22
آرد برنج، روغن، کره، شکر، دوشاب یا عسل، مغز گردو، زنجبیل، هل و سبزیجات معطری، چون گل بنفشه، گل رُز محمدی، شوید و پونه از مواد تشکیل دهنده حلوای ضیابری است.  نحوه پخت حلوای ضیابری در سال ۱۳۹۹ در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است.  

حلوای ضیابری، شیرینی مخصوص صومعه‌سرا که پخت آن قدمتی ۵۰۰ساله دارد در میراث فرهنگی به ثبت ملی رسیده است و همواره در منطقه ضیابر این شهرستان تولید می‌شود. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این حلوای سنتی که از شیرینی‌های بادوام در برابر هوای آزاد به حساب می‌آید، در مراسم جشن و شادی و دید و بازدیدهای عید نوروز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

آرد برنج، روغن، کره، شکر، دوشاب یا عسل، مغز گردو، زنجبیل، هل و سبزیجات معطری، چون گل بنفشه، گل رُز محمدی، شوید و پونه از مواد تشکیل دهنده حلوای ضیابری است. 

نحوه پخت حلوای ضیابری در سال ۱۳۹۹ در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است. 

ضیابر از توابع شهرستان صومعه سرا در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان است.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.