روش جایگزینی آویشن خشک و تازه

تابناک پنج شنبه 07 فروردین 1404 - 07:01
آویشن یکی از گیاهان معطر مدیترانه‌ای است که طعمی قوی و دلپذیر دارد و در بسیاری از غذاهای مدیترانه‌ای و اروپایی استفاده می‌شود. این گیاه به دو صورت تازه و خشک در آشپزی به کار می‌رود و نسبت تبدیل آن اهمیت زیادی دارد. آویشن تازه دارای عطر و طعم ملایم‌تر و بافتی نرم‌تر است، در حالی که آویشن خشک طعمی غلیظ‌تر و ماندگاری بیشتری دارد. در این ویدئو، روش صحیح تبدیل آویشن تازه به خشک و میزان دقیق جایگزینی آن را فرا می‌گیرید. برای یادگیری استفاده صحیح از آویشن خشک در غذاهای مختلف، ویدئو را در تابناک تماشا کنید.
بازدید 5
آویشن یکی از گیاهان معطر مدیترانه‌ای است که طعمی قوی و دلپذیر دارد و در بسیاری از غذاهای مدیترانه‌ای و اروپایی استفاده می‌شود. این گیاه به دو صورت تازه و خشک در آشپزی به کار می‌رود و نسبت تبدیل آن اهمیت زیادی دارد. آویشن تازه دارای عطر و طعم ملایم‌تر و بافتی نرم‌تر است، در حالی که آویشن خشک طعمی غلیظ‌تر و ماندگاری بیشتری دارد. در این ویدئو، روش صحیح تبدیل آویشن تازه به خشک و میزان دقیق جایگزینی آن را فرا می‌گیرید. برای یادگیری استفاده صحیح از آویشن خشک در غذاهای مختلف، ویدئو را در تابناک تماشا کنید.
تعداد بازدید : 0

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.