طرز تهیه دسر اورئو؛ دسر خوشمزه و شیک

فرارو جمعه 08 فروردین 1404 - 01:12
دسر اورئو نوعی دسر کرمی بسیار خوشمزه است که از ترکیب خامه، شیر عسلی، پودر کرم کارامل و بیسکوییت مشهور اورئو تهیه می‌شود.

فراروـدسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر اورئو نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیرعسلی و خامه با نوعی بیسکوییت مشهور به نام اورئو تهیه می‌شود. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر اورئو همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر عسلی: ۱۰۰ گرم
پودر کرم کارامل: ۱ بسته
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
بیسکوییت اورئو: ۲ بسته
کره: ۴۰ گرم

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکوییت اورئو بدون کرم را داخل یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا کاملا پوره شود. می‌توانید بیسکوییت‌ها را داخل دستگاه غذاساز یا میکسر آسیاب کنید تا کاملا پوره شود. کره ذوب شده را به پوره بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با پوره بیسکوییت مخلوط شود. در مرحله بعد خامه صبحانه، پودر کرم کارامل و شیر عسلی را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا لیوان‌های تک نفره دسر را انتخاب کنید. کف لیوان‌ها از ترکیب بیسکوییت و کره بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا کف لیوان صاف شود. حالا از مایه دسر روی لایه بیسکوییت بریزید تا لیوان پر شود و روی سطح دسر را با پشت قاشق صاف کنید. برای تزیین می‌توانید یک عدد بیشکوییت اورئو روی سطح دسر قرار بدهید. اجازه بدهید دسر چند ساعت داخل یخچال بماند سپس آن را سرو کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود. برای درست کردن شیر عسلی در منزل ۲ پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

ـ بیسکوئیت اورئو نوعی بیسکوئیت شکلاتی کرم‌دار خارجی است که در هایپرمارکت‌ها یا فروشگاه‌های مواد غذایی موجود است. اگر به این نوع بیسکوئیت دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از هر نوع بیسکوئیت شکلاتی که در دسترس دارید، استفاده کنید.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.