مدیر فناوری متا رقابت هوش مصنوعی آمریکا و چین را به رقابت‌های فضایی گذشته تشبیه کرد

دیجیاتو شنبه 09 فروردین 1404 - 18:02
اندرو بازورت می‌گوید ایالات متحده آمریکا باید سرمایه‌گذاری جدی‌تری در این رقابت داشته باشد و شرایط پیشرفت را فراهم کند. The post مدیر فناوری متا رقابت هوش مصنوعی آمریکا و چین را به رقابت‌های فضایی گذشته تشبیه کرد appeared first on دیجیاتو.

«اندرو بازوُرت»، مدیر ارشد فناوری متا، رقابت جهانی فعلی در حوزه هوش مصنوعی را مشابه رقابت ابرقدرت‌ها در سال‌های دور برای حضور در فضا می‌داند. او با تأکید بر قدرت نیروی انسانی چینی‌ها، توصیه کرد ایالات متحده همچنان در حوزه هوش مصنوعی که نبردی تعیین‌کننده است، حضور فعال داشته باشد.

بازورت در یکی از قسمت‌های اخیر پادکست Possible گفت: «افرادی که درباره آنها حرف می‌زنیم، به‌خصوص چینی‌ها، بسیار توانمندند... باید درگیر این رقابت شوید، رقابت اصلی اینجاست. این رقابت فضایی دوران ماست... نباید سرعت توسعه هوش مصنوعی را برای جلوگیری از تهدیدات احتمالی آن کُند کرد؛ برعکس باید سریع‌تر از رقبای فعلی، مثل چین، پیشی گرفت.» او همچنین باور دارد سیستم‌های هوش مصنوعی فعلی خطرناک‌تر از موتورهای جستجو نیستند و نمی‌توانند خطری برای اطلاعات کاربران ایجاد کنند.

خطرات هوش مصنوعی اغلب اغراق‌آمیزند

مدیر فناوری متا می‌گوید اغلب خطراتی که به هوش مصنوعی نسبت داده می‌شود، درباره تهدیدات بیولوژیکی، سایبری و هسته‌ای است. او استدلال می‌کنند اکثر این خطرات اغراق‌آمیزند و اطلاعات آنها با جستجوی ساده هم به‌ دست می‌آید؛ ازاین‌رو دسترسی به این اطلاعات نمی‌تواند به‌تنهایی مشکل‌ساز باشد و دسترسی به مواد فیزیکی خطرناک است که می‌تواند بشریت را تهدید کند.

اندرو بازورث

اندرو بازورت می‌گوید هوش مصنوعی نه‌فقط حملات سایبری را تقویت نمی‌کند، بلکه می‌تواند سلاحی قدرتمند برای دفع این حملات باشد. البته او ضعف اصلی را در شناسایی این حملات می‌داند و باور دارد ایالات متحده با حل این مشکل از طریق هوش مصنوعی موقعیت بالاتری در این صنعت به‌ دست می‌آورد.

در پایان، مدیر ارشد متا می‌گوید ایالات متحده باید رقابت هوش مصنوعی را جدی‌تر دنبال کند. او قانون CHIPS را که 2 سال پیش برای تقویت تولیدات نیمه‌رسانا در آمریکا تصویب شد، شروعی خوب اما ناکافی می‌داند. تقویت تولیدات داخلی و کاهش تنش‌های ژئوپلیتیک دریای چین جنوبی، عواملی هستند که روی رقابت هوش مصنوعی بین ایالات متحده و چین اثرگذارند.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.