دستاورد مجدد چین در اکتشاف طلا؛ ذخایر عظیم جدیدی از این فلز گرانبها پیدا شد

دیجیاتو یکشنبه 10 فروردین 1404 - 15:02
زمین‌شناسان چینی ادعا می‌کنند که 1000 تن ذخایر طلا جدید در شمال شرق این کشور کشف کرده‌اند. The post دستاورد مجدد چین در اکتشاف طلا؛ ذخایر عظیم جدیدی از این فلز گرانبها پیدا شد appeared first on دیجیاتو.

چند ماه قبل چین از کشف 1000 تن طلا به ارزش 83 میلیارد دلار در استان هونان خبر داد. اکنون گزارش‌های جدید حاکی از آن است که زمین‌شناسان یک معدن عظیم طلای دیگر در شمال شرقی چین کشف کرده‌اند. اگر این ادعاها درست باشد، چین بیش‌ازپیش بر تولیدات طلا در جهان سلطه خواهد یافت.

براساس گزارش SCMP، زمین‌شناسان چینی ادعا می‌کنند که پس از کشف بیش از 80 میلیارد دلار طلا، اکنون ذخایر 1000 تنی دیگری از این فلز گرانبها در شمال شرق این کشور کشف کرده‌اند. محققان می‌گویند فناوری پیشرفته اکتشاف مواد معدنی آنها، کشف این ذخایر عظیم را که از بزرگ‌ترین ذخایر جهان هستند، تسهیل می‌کند. درکل طلا به کشورها امکان می‌دهد تا پشتوانه اقتصاد خود را در جریان نوسانات مالی جهانی حفظ کنند؛ البته از این فلز در توسعه باتری و لوازم الکترونیکی نیز استفاده می‌شود.

کشف 1000 تن طلا در چین

درحالی که چین با تولید حدود 380 تن تا سال 2024 بزرگ‌ترین تولیدکننده طلا در جهان است، ذخایر طلای اثبات‌شده این کشور هنوز از آفریقای جنوبی و استرالیا عقب‌تر است. اکتشافاتی، مانند آخرین مورد در استان شمال شرقی لیائونینگ، می‌تواند به این کشور کمک کند تا رقابت خود را در تولید طلا حفظ کند.

کشف طلا در چین

بااین‌حال، بسیاری از کارشناسان درباره کیفیت و قابلیت استخراج این ذخایر جدید تردیدهایی دارند. اما چین معتقد است که این ذخایر «معادن آسان» با نرخ بالای بازیابی طلا هستند. براساس مقاله منتشرشده در China Mining Magazine، محققان چینی مدعی هستند که این ذخایر بیش از 3 کیلومتر از شرق به غرب و بیش از 2.5 کیلومتر از شمال به جنوب امتداد دارد.

اداره زمین‌شناسی چین می‌گوید 40 رگه در این معادن کشف شده که نشان‌دهنده 300 تن طلا است، البته احتمالاً در اعماق آن طلای بیشتری وجود دارد. در مجموع، گفته می‌شود که ممکن است بیش از 1000 تن طلا در این مکان وجود داشته باشد.

اما زمین‌شناسانی که در شورای جهانی طلا حضور دارند، خواستار راستی‌آزمایی مستقل و حفاری‌های بیشتر برای تأیید این ادعاها شده‌اند و افزودند که تولید و بهره‌برداری از این ذخایر ممکن است سال‌ها طول بکشد. بااین‌حال کشف‌های اخیر مدیون فناوری مدل‌سازی زمین‌شناسی سه‌بعدی محققان چینی است. دانشمندان از تکنیک‌های تصویربرداری پیشرفته و تجهیزات حفاری عمیق برای ترسیم رگه‌های طلای زیرزمینی با دقت قابل‌توجه استفاده کرده‌اند.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.