به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ میدان ارگ کرمان از بناهای ثبت ملی کشور، باوجود زیباییهای بصری و ارزشهای تاریخی آن، سالها درگیر مظاهر متعدد آسیب های اجتماعی مثل حضور معتادان، موادفروشان و محل خریدوفروش اموال مسروقه بود، چهره نازیبایی نیز به شهر داده بود که به همت شهرداری در اقدامی قابل تحسین در سال ۴۰۳، بهخوبی ساماندهی و سنگفرش شد.
ساماندهی این میدان، گرچه صدای اعتراض برخی کسبه اطراف میدان را به همراه داشت، اما در عوض، صدای رساتر و پرحجم تر همراهی و تقدیر خیلی از شهروندان و مدیران را نیز به دنبال خود آورد و نشان داد که اقدامات مناسب شهرداری، چقدر بازخورد می گیرد.
از بعد از ساماندهی و سنگفرش میدان، این میدان به محل مناسبی برای برگزاری رویدادهای جمعی و مناسبتی تبدیل شد و شهروندان نیز نشان دادند که چقدر تشنه حضور در چنین برنامه هایی که عمدتا در مناسبت های شادی شکل گرفته بوده و هستند.
ایرنا نوشت، حضور مردمی در این میدان، نشان داد که چقدر برای تحقق نشاط اجتماعی و نیز دیدن آثار تاریخی مثل بازار کرمان، رونق کسب و کارها و دیگر ابعاد موثر بوده و خواهد بود.
تاکنون چندین کنسرت نیز در ماه ها اخیر در این میدان برگزار شده اما امروز(یکشنبه) و درحالی که طی روزهای گذشته خبرها و تبلیغات گسترده از برگزاری کنسرت در قالب جشن عید فطر در میدان ارگ برای روز دوشنبه (۱۱ فروردین) داده شده بود، یکباره اعلام شد که این کنسرت لغو شده؛ آن هم کنسرتی که نهادهای ارائه دهنده مجوز، مجوز داده بودند، مجوز داشته و هیچ نهاد بالادستی نیز مجوز را گویا تاکنون لغو نکرده است.
در این شرایط، خبرنگار ایرنا پیگیر موضوع شد تا ببیند علت چیست که گویا مدیران شهرداری، باتوجه به برخی واکنش های افرادی خاص در استان نسبت به اجرای این کنسرت، تصمیم به لغو آن گرفته اند زیرا به زعم خودشان «حوصله درگیر شدن با برخی حواشی» را نداشته اند.
گویا فرد یا افرادی با این مستمسک و علت که به هر دلیل بااین کنسرت مشکل دارند، فشار آورده اند که نباید کنسرت -آن هم کنسرتی که مجوز داشته- برگزار شود و شهرداری نیز، به جای اینکه در برابر چنین اقداماتی که نباید بدعت شود، موضع بگیرد یا بی توجه باشد، چنین موضعی (لغو) گرفته است.
بسیاری از کارشناسان و مدیران که نگاه عمیقتری به این نوع پدیده ها دارند، معتقدند که شهرداری، وقتی نهادهای بالادستی مجوز داده اند و بسیاری از آنها اصرار بر اجرای برنامه داشته اند، باید در برابر افراد مدنظر یا مقاومت می کردند یا آن افراد را اقناع می کردند تا به یک وحدترویه در زاویه دید به موضوع برسند و سادهترین و دمدستی ترین تصمیم که لغو بوده را برنگزینند.
لغو این برنامه چند نکته مهم دارد که بیشک می تواند تبعاتی همراه داشته باشد و به همین علت دیگر نباید این گونه اقدامات تکرار شود؛ اولا، قبل از تدارک هر برنامه یا کنسرتی، همه ملاحظات و رویکردها کنترل شود؛ اگر مجوزی صادر شد، مجوز باید خط قرمز باشد و مورد تایید و ملاک تصمیم باشد. اگر قرار باشد به جای رعایت ساختارها و مجاری رسمی کشور که هدایت امور را برعهده دارند، ملاک تصمیمها و اقدامات، اراده برخی افراد و جریان ها باشد، با توجه به تعدد این افراد و جریان ها، امکان مدیریت سخت یا ناممکن می شود.
در این زمان پرسشی که مطرح می شود این است که آیا نهادهایی که مجوز برگزاری کنسرت یک خواننده را می دهند، به واقع از ابعاد مختلف آن برنامه و تمامی مسائل مترتب بر آن بیخبرند و مطلع نیستند که نیاز باشد یک نفر مسائلی را به آنها گوشزد کند؟.
بیشک نهاد سیاستگذار که مجوز می دهد، نیک از شرایط موجود کشور و افراد اطلاع دارد و با لحاظ جمیع شرایط، اجازه یک برنامه فرهنگی را پس از بررسی های جامع صادر می کند؛ پس بهتر بود و هست که در چنین شرایطی، اجازه وقوع اینچنین رخدادهایی حداقل در آینده ندهیم.
انتظار میرفت و میرود باتوجه به تبعات لغو چنین برنامه هایی که می تواند برای کل استان و حتی کشور هزینهافزا باشد و در مردم نیز پرسش های بی پاسخ ایجاد کند، زمینه تصمیم سازی در یک ساختار کارآمدتری را در این نوع فعالیت ها در مدیریت شهری فراهم آوریم و مدیران استانی که نظارت دارند نیز، سازوکار امور را در چنین کانالهایی هدایت کنند.
به گزارش خبرآنلاین ، لغو این کنسرت آن هم در روز عید فطر ، موجب گلایه مندی اقشار مختلف مردم شده است.