به گفته کارشناسان افرادی با خوردن موز سردرد میگیرند که به تیرامین حساسیت داشته باشند. بر این اساس، موز هر چه رسیدهتر باشد، تیرامین بیشتری دارد و افراد حساس، سردرد شدیدتری میگیرند.
به گزارش اطلاعات آنلاین، با افزایش سن موز، سطح تیرامین بیشتر میشود. مطالعات نشان داده است که پوست موز تیرامین بیشتری نسبت به پالپ موز دارد.
ینابراین از خوردن رشتههای چسبیده به پوست داخلی موز، خودداری کنید.
گفتنی است تیرامین یک مونوآمین مشتق از اسید آمینه تیروزین است که بهطور طبیعی در تعدادی از غذاها وجود دارد. این ماده در اثر شکستن زنجیره پروتئینی غذاهای مانده به وجود میآید. تیرامین با آزاد سازی کاتکول آمینها اثرات سمپاتیکی (از جمله افزایش فشار خون) ایجاد میکند.