از انار تا رفسنجان، مقصر را پیدا کنید/ سرنوشت سیاه مس در دست سرجهازی‌ها!

تابناک دوشنبه 11 فروردین 1404 - 16:15
وضعیت تیم فوتبال مس رفسنجان همچون سایر تیم‌های این باشگاه وضعیت نامناسبی دارد و این تیم یک سال پس از فینالیست شدن در جام حذفی، در آستانه سقوط قرار دارد.

از انار تا رفسنجان، مقصر را پیدا کنید/ سرنوشت سیاه مس در دست سرجهازی‌ها!

مس رفسنجان باشگاه قابل احترام سال‌های گذشته ضعیف‌ترین تیم فعلی لیگ برتر فوتبال ایران و مدعی جدی سقوط حالا در آستانه انتخاب چهارمین سرمربى فصل است.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، مس تنها تیمی است که در ۸ بازی گذشته خودش تنها دو گل به ثمر رسانده و یک پیروزی کسب کرده آن هم در شرایطی که درست در ۸ بازی قبل از انتخاب سیروس پورموسوی سه پیروزی شیرین به دست آورد که یکی از آنها شکست تاریخی پرسپولیس در تهران بود.

اما مسیر نابودی مس رفسنجان از فینالیست موفق فصل گذشته جام حذفی تا سقوط تیم‌های والیبال، فوتسال، بسکتبال آقایان و بانوان و قعرنشینی امروز فوتبال در لیگ برتر چگونه طی شد؟

انتصاب سیاسی از تهران تا رفسنجان!

هواداران پیشکسوتان و بزرگان ورزش رفسنجان احمد انارکی نماینده این شهر در مجلس را عامل انتخاب محمد مومنی به عنوان مدیرعامل مس می‌دانند.

مومنی در ابتدای این فصل دستیار سوم حمید درخشان در داماش بود و سابقه مدیریت هیچ باشگاهی حتی در پایین‌ترین سطح فوتبال ایران را نداشت، اما یکباره و در میان حیرت اهالی فوتبال پس از اخراج از داماش به صندلی مدیریت مس رسید!

مسعود شجاعی سرمربی سابق مس 

 احمد انارکی نماینده رفسنجان را مرد پشت پرده و عامل انتخاب مومنی دانسته بود. این ادعا در ظاهر تکذیب شد، اما بعد از شکست سنگین مس مقابل ملوان منصور پورمیرزایی، قهرمان رفسنجانی وزنه برداری جهان و نایب قهرمان پارالمپیک توکیو در یک استوری شدیدالحن با حمله به انارکی او را عامل انتخاب مومنی و مسئول شرایط امروز این باشگاه دانست!

از انار تا رفسنجان، مقصر را پیدا کنید/ سرنوشت سیاه مس در دست سرجهازی‌ها!

تقریباً در تمامی کامنت‌های اعتراضی هواداران مس نیز نام انارکی به وضوح دیده می‌شود؛ همانطور که شجاعی مدعی شده بود مومنی به وی اعلام کرده با تصمیم انارکی باید قرارداد شجاعی فسخ شود که این ادعا از جانب نماینده رفسنجان تکذیب شد!

با وجود تکذیب این ادعا، انارکی که در زمان حضور نویدکیا و شجاعی هرگز در استادیوم رفسنجان حضور پیدا نکرده بود از زمان انتخاب پورموسوی دو بار در ورزشگاه شهدای مس حاضر شد و حمایت قاطع خودش از مومنی و سرمربی جدید را اعلام کرد، اما نتیجه این حمایت تا امروز سقوط آزاد مس به جایگاه چهاردهم و جنگیدن برای بقا در قعر جدول و حالا استعفاى پورموسوى است.

آنچه مسلم است، آشنایی مومنی با انارکی از ارتباط وی با وحید انارکی رئیس سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران و شهردار سابق مناطق ۱۲ و ۲۲ آغاز شده؛ برادرزاده نماینده رفسنجان در مجلس که ممکن است به عموی خودش توصیه کرده باشد تا محمد مومنی کارمند سازمان ورزش شهرداری را به عنوان مدیرعامل مس انتخاب کند!

انارکی و مومنی تاکنون هیچ اظهار نظر صریحی در خصوص این روابط و کانال ارتباطی نداشته‌اند، همانطور که شرکت ملی صنایع مس و مدیرعامل سابق آن مدرس خیابانی اعلام نکردند محمد مومنی بر اساس کدام ویژگی و شاخصه یا سابقه مدیریتی و پس از اخراج از کادرفنی تیم قعر جدولی داماش در لیگ دسته اول به مدیریت مس رفسنجان در لیگ برتر رسید؟

نارضایتی از رفسنجان تا شرکت مس

برای ارزیابی عملکرد مومنی، بررسی نتایج تیم فوتبال مس و عملکرد پورموسوی سرمربی مستعفى منتخب مومنی یا ماجرا‌های عجیب و جنجال جادوگری و نقل‌وانتقالات مشکوک و پرابهام نیم‌فصل کافی نیست.

نارضایتى و قهر هواداران مس در رفسنجان، اعتراض گسترده اعضاى سایر تیم‌ها از جمله تندگویان، سرمربی تیم والیبال مس یا امضای قرارداد ۵/۵ میلیاردی مومنی در سازمان لیگ موجب اعتراض اعضای کمیته ورزش شرکت مس نیز شده و حتی بسیاری از مسئولان شهری رفسنجان در خصوص این موارد عجیب به مومنی هشدار داده‌اند.

این نخستین باری است که مس رفسنجان با هدایت یک مدیرعامل غیر بومی در لیگ برتر حضور دارد، مدیری که در انتصابات اتوبوسی دوستان و اطرافیان نزدیک خودش را با قرارداد‌های میلیاردی راهی رفسنجان کرد.

علاوه بر میثم منیعی که مسئول نقل‌وانتقالات جنجالی و ناکام مس در نیم فصل بود، حتی مدیر مالی باشگاه مس هم با یک قرارداد بی‌سابقه نجومی از تهران انتخاب شد؛ فردی به نام مصطفی احمدی با سابقه حضور در بخش‌های مالی شهرداری تهران که سابقه همکاری با مومنی و انارکی در شهرداری را داشته است!

لازم است به این جمع سه مربی اخراج شده از کادر فنی داماش را اضافه کنیم که پورموسوی مجبور شد با فشار مومنی تن به همکاری با آنها بدهد و البته نتیجه این تصمیم در عملکرد و نتایج مس کاملاً روشن است!

حتی حامد لک به سطح ضعیف عملکرد مربی دروازه‌بان‌ها که با نظر مومنی از داماش انتخاب شده اعتراض کرده و بعد از بازی مقابل ملوان اعلام کرده پس از دیدار مقابل نساجی در خصوص شرایط و مشکلات نارنجی‌پوشان افشاگری می‌کند.

از انار تا رفسنجان، مقصر را پیدا کنید/ سرنوشت سیاه مس در دست سرجهازی‌ها!

در کنار همه تازه‌وارد‌های جنجالی مس چهره‌ای نزدیک به کادر فنی این تیم دیده می‌شود که برخی رسانه‌ها او را به عنوان جادوگر مس معرفی کردند. هرچند این ادعا تکذیب شد، اما فرد مشکوک بدون آی دی کارت و هیچ سمت مشخصی در ۸ بازی گذشته در رختکن، کنار زمین و حتی بعضاً روی نیمکت مس حضور دارد و عجیب اینکه نمایندگان سازمان لیگ تاکنون به این حضور جنجالی و عجیب اعتراضی نکرده‌اند!

سوختن یک سرمایه ملی!

مس رفسنجان با امکاناتی مثال‌زدنی خصوصا یک استادیوم زیبا و زمین‌های چمن طبیعی و مصنوعی در آستانه نابودی است، سرمایه ملی کشور که موجب شادی و خوشحالی بخشی از مردم نجیب و ورزش‌دوست استان کرمان و رفسنجان و سرچشمه شده بود.

عجیب و باورنکردنی است که یک باشگاه صنعتی دولتی در چنین وضعیت وخیم و بحرانی قرار گرفته و شرکت مس به از دست رفتن ثروتی ارزشمند در این استان توجه نشان نمی‌دهد.

برخی نزدیکان مدیرعامل باشگاه مس در روز‌های گذشته مدعی شدند در هر شرایطی فیض اردکانی، مدیرعامل جدید شرکت از مومنی حمایت خواهد کرد حتی اگر مس با هزینه بیش از ۳۰۰ میلیاردی این فصل در تمامی رده‌ها سقوط کند؛ اما بعید به نظر می‌رسد مدیرعامل ورزش‌دوست شرکت مس ادامه این وضعیت غیر قابل قبول و نابودی یک سرمایه ارزشمند را در استان کرمان به تماشا بنشیند و موافق استمرار این وضعیت غیر قابل قبول باشد!

نکته جالب توجه این است که دلیل نارضایتى و استعفاى پورموسوى، خشم بازیکنان و حتى اعتراض حامد لک هم چیزى به جز رفتارهاى مومنى و دوستانش خصوصاً میثم منیعى و مصطفى احمدى همچنین شهرام شهروز و دستیاران ناتوان داماشى نیست.

با این وجود و در حالى که مس تنها شش هفته براى ماندن و فرار از سقوط فرصت دارد باید دید شرکت ملى صنایع مس کدام گزینه را انتخاب مى کند؟ ابقاى مومنى و دوستان جنجالى‌اش با وجود نارضایتی سرمربی، بازیکنان و مردم رفسنجان یا حفظ نظم و یکدلی مس برای ماندن در لیگ؟

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.