به گزارش خبرگزاری مهر اظهار کرد: پلیس راه به عنوان یکی از بخشهای مهم و تأثیرگذار در نظم و امنیت ترافیکی بایستی نظارت و کنترل دقیقی را در این بخش اعمال کنند و این مهم زمانی قابل حصول است که در ابعاد و سطوح مختلف، کنترل و نظارت بر ترافیک نیز توسعه یابد.
وی افزود: عامل انسانی، جادهای و خودرویی، از جمله علل اصلی وقوع تصادفات رانندگی میباشد که لازم است توسط نهادهای اجرایی مرتبط در سطح جادههای برون شهری، زیرساختهای لازم ایمنی در راستای پیشگیری از تخلفات مذکور هرچه سریعتر فراهم شود.
رئیس پلیس راه استان گیلان افزود: با توجه به اینکه عامل انسانی بیشترین نقش را در وقوع تصادفات و تلفات رانندگی دارد، پس بی تردید ارتقا فرهنگ ترافیک در جوامع بشری میتواند بهترین راهکار در کاهش تلفات و سوانح رانندگی باشد که همگان باید بی وقفه در تحقق آن تلاش کنیم.
این مقام انتظامی با تاکید بر بهره گیری از تمامی ظرفیتهای اجرایی در کاهش تصادفات در سطح استان بیان داشت: با تخلفات حادثه ساز بدون چشم پوشی و با شدت بر خورد میشود.
سرهنگ صفاری با اشاره به حوادث عابران پیاده و راکبان موتور سیکلت به عنوان بیشترین تلفات حوادث رانندگی برون شهری، برنامه ریزی و نظارت را دو عامل اساسی در پیشگیری از تصادفات دانست و تصریح کرد: با برنامه ریزی صحیح و نظارت آگاهانه میتوان از بسیاری از حوادث پیشگیری کرد.
وی عدم توجه به جلو و عدم رعایت حق تقدم را از مهمترین عوامل وقوع تصادفات برون شهری دانست و یادآور شد: بیشترین حوادث رانندگی در فاصله زمانی ۱۶ الی ۲۰ اتفاق میافتد که پیشگیری از آن نیازمند برنامه ریزی و نظارت است.
رئیس پلیس راه استان در پایان از همکاری و همراهی خوب مردم قدردانی و تصریح کرد: امیدواریم با رعایت بیش از پیش قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از جمله؛ سرعت مجاز و مطمئنه، عدم سبقتهای غیر مجاز، عدم استفاده از تلفن همراه و استفاده از کلاه و کمربند ایمنی و … شاهد کاهش تصادفات و افزایش انضباط ترافیکی در سطح استان باشیم.