تلاش زاکربرگ برای لابی با ترامپ جهت جلوگیری از محاکمه ضد انحصارطلبی متا

عصر ایران پنج شنبه 14 فروردین 1404 - 12:41
وال استریت ژورنال گزارش داد که مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا پلتفرمز، در حال لابی کردن با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا است تا از مواجهه این شرکت با محاکمه ضد انحصارطلبی کمیسیون تجارت فدرال در اواخر ماه جاری جلوگیری کند.

وال استریت ژورنال روز چهارشنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داد مارک زاکربرگ، مدیرعامل «متا پلتفرمز»، در حال لابی کردن با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا است تا این شرکت شبکه اجتماعی از مواجهه با محاکمه ضد انحصارطلبی در اواخر ماه جاری اجتناب کند.

به گزارش ایسنا، شرکت «متا» و نمایندگانش، پیش از برگزاری محاکمه کمیسیون تجارت فدرال در ۱۴ آوریل که ممکن است این غول شبکه اجتماعی را مجبور کند پلتفرم پیام رسان واتس‌اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام را واگذار کند،  با رئیس‌جمهور آمریکا و مشاوران ارشدش دیدار کردند.

«متا» به رویترز گفت: ما مرتبا با سیاست گذاران ملاقات می‌کنیم تا در مورد موضوعاتی که بر رقابت پذیری، امنیت ملی و رشد اقتصادی تاثیر می‌گذارد، گفت و گو کنیم.

کمیسیون تجارت فدرال، در خط مقدم سرکوب ضدانحصار شرکت‌های بزرگ فناوری است که در دوره اول ترامپ آغاز شد و در دوره ریاست جمهوری جو بایدن ادامه یافت. دموکرات‌ها، تعهد ترامپ به ادامه این پرونده‌ها را پس از اقدامات شرکت‌های فناوری بزرگ برای بهبود روابطشان با کاخ سفید و اخراج ناگهانی دو کمیسیونر دموکرات این رگولاتور از سوی ترامپ، زیر سوال برده‌اند.

اندرو فرگوسن، رئیس کمیسیون تجارت فدرال گفته است که قصد دارد به پیگیری پرونده های آژانس علیه «متا» و آمازون ادامه دهد. این کمیسیون در سال ۲۰۲۰، در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ، از «متا» شکایت کرد و مدعی شد که این شرکت برای حفظ انحصار در شبکه‌های اجتماعی شخصی، غیرقانونی عمل کرده است.  

کمیسیون تجارت فدرال مدعی شد «متا» که سابق بر این، با نام فیس بوک شناخته می‌شد، در سال ۲۰۱۲، شبکه اجتماعی اینستاگرام و در سال ۲۰۱۴، واتس‌اپ را با پرداخت پول زیادی خریداری کرد تا به جای رقابت در اکوسیستم موبایل خود، تهدیدهای نو پا را سرکوب کند.

بر اساس گزارش رویترز، «متا» استدلال می‌کند که این خریدها برای رقابت و مصرف‌کنندگان خوب بوده است و پرونده کمیسیون تجارت فدرال، به یک دید بسیار محدود از بازارهای شبکه‌های اجتماعی اتکا دارد و رقابت تیک‌تاک، یوتیوب گوگل، ایکس و لینکدین مایکروسافت را در نظر نمی‌گیرد.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.