زره نظامی جدید روسیه توانایی مقابله با گلوله‌های 50 کالیبر را خواهد داشت

دیجیاتو پنج شنبه 14 فروردین 1404 - 13:32
گلوله‌های .50 کالیبر سرعت بیشتری دارند و با انرژی که به جسم هدف وارد می‌کنند، قدرت تخریب‌پذیری بالایی نیز دارند. The post زره نظامی جدید روسیه توانایی مقابله با گلوله‌های 50 کالیبر را خواهد داشت appeared first on دیجیاتو.

شرکت دولتی حوزه دفاعی روسی Rostec در حال ساخت نسل جدیدی از زره‌ها برای سال 2035 است. این زره‌ها قرار است محافظت بسیار بیشتری نسبت به زره‌های فعلی ارائه دهند و قادر خواهند بود تا گلوله‌های .50 کالیبر را متوقف کنند؛ گلوله‌هایی که می‌توانند وسایل نقلیه زرهی سبک را از فاصله 1000 متر نابود کنند.

طبق گزارش فوربس، «رابرت بانکر»، تحلیلگر حوزه دفاع می‌گوید که «گلوله‌های .50 کالیبر بیش از چهار برابر سنگین‌تر از گلوله‌های 7.62 میلی‌متری هستند و سرعت بیشتری دارند.» او می‌افزاید که تفاوت اصلی آنها در انرژی انتقال یافته به هدف است.

گلوله مذکور پنج برابر بیشتر از گلوله‌های رایج انرژی به هدف منتقل می‌کند و اثرات تخریبی شدیدی دارد. او همچنین می‌گوید:

«من گلوله‌های .50 کالیبر را در مقابل یک وسیله نقلیه زرهی در میدان تیراندازی شلیک کرده‌ام و اثرات آن‌ها را دیده‌ام. این گلوله‌ها بسیار ترسناک هستند.»

در اصل، متوقف کردن هر گلوله تنها به این موضوع بستگی دارد که چه میزان فلز در مسیر آن قرار داده شود. تاکنون تلاش‌های دیگری نیز در این زمینه صورت گرفته است. در سال 1880، «نِد کلی»، رهبر گروهی از دزدان استرالیایی، برای خود و گروهش زره‌هایی از جنس فلز ساخت که در برابر تیرهای تفنگ مقاوم بود.

در دوران جنگ جهانی اول نیز آلمان‌ها از زره‌های سنگین برای برخی سربازان استفاده می‌کردند، اما وزن زیاد آن‌ها تحرک افراد را محدود می‌کرد. در حال حاضر، ساخت زره‌هایی که حتی گلوله‌های .50 کالیبر را متوقف کند، ممکن است؛ البته به شرطی که تحرک فرد مشکل‌ساز نباشد.

روستک اعلام کرده که زره‌های نسل جدید این شرکت شامل اجزای خاص جذب شوک خواهند بود تا از آسیب‌های ناشی از ضربه جلوگیری کنند. علاوه بر این، روستک قبلاً زرهی به نام Sotnik را معرفی کرده که شامل یک اسکلت خارجی است که به فرد امکان می‌دهد وزن بیشتری را حمل کند. زره جدید که چهارمین نسل از زره‌های سوتنیک (Centurion) روسیه محسوب می‌شود، قرار است پیشرفته‌ترین تجهیز نظامی پیاده‌نظام در جهان باشد، هرچند هنوز مشخص نیست که چه زمانی آماده استفاده عملیاتی خواهد شد.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.