دستاوردهای هسته‌ای ایران نماد خودباوری و استقلال ملی است

خبرگزاری مهر جمعه 15 فروردین 1404 - 13:20
چناران - امام جمعه موقت چناران گفت: دستاوردهای هسته‌ای، تجلی اراده ملتی است که حاضر نیست زیر سایه تحقیر دیگران زندگی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسمی خواه در خطبه‌های نماز جمعه در محل مصلی شهرستان چناران اظهار کرد: دستاوردهای هسته‌ای و فناوری بومی و افتخارآمیز برای ایران اسلامی تنها یک موفقیت فنی نیست بلکه تجلی اراده ملتی است که حاضر نیست زیر سایه تحقیر دیگران زندگی کند.

امام جمعه موقت چناران بیان کرد: اهمیت دستیابی به فناوری هسته‌ای حتی از کشف نفت فراتر است چرا که این صنعت تنها به ساخت نیروگاه محدود نمی‌شود بلکه زیرساخت پیشرفت در حوزه‌های گوناگون و کلید تأمین نیازهای حیاتی کشور در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی، آب و… است.

وی افزود: دشمنان برای دلسرد کردن ملت ایران در راستای رسیدن به فناوری هسته‌ای اول کلمه نمی‌توانید را استفاده، بعد هزینه بالا و نیازی به آن نیست را به کار بردند اما ما می‌گوئیم هم می‌توانیم، هم منافع فراوانی دارد و نه تنها خوب بلکه ضروری است و مسئله هسته‌ای مسئله آینده و سرنوشت کشور است.

امام جمعه موقت چناران بیان کرد: ترس دشمن از الگو شدن جمهوری اسلامی ایران است و از اتم، چرخه سوخت و غنی سازی نخواهد بود.

وی به منویات مقام معظم رهبری اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در دنیا الگو، حقیقت واقعی، موضوع مجسمی و علی رغم ناباوری‌، یک واقعیت است.

قاسمی خواه تصریح کرد: امروز در دنیای اسلام و در بین نخبگان و جوانان دنیای اسلام این نسخه عملی ملموس است و نظامی بر پایه مبانی، احکام و ارزشهای اسلامی به وجود آمده که تحقق دارد.

امام جمعه موقت چناران تأکید کرد: بیانیه گام دوم ملت ایران در فضای حیات‌بخش انقلاب، توانست، نخست دست نشانده آمریکا را از کشور براند و پس از آن تا به امروز از سلطه دوباره قلدران جهانی بر کشور با قدرت و شدت جلوگیری نماید.

وی سه شاخصه عزت، حکمت و مصلحت در روابط بین المللی را مطرح و خاطرنشان: مذاکره با آمریکا جز زیان مادی و معنوی محصولی در پی نخواهد داشت.

قاسمی خواه، یکی از ترفندهای کهنه آمریکایی‌ها در عملیات و جنگ‌های روانی علیه ملت ایران را انداختن سایه جنگ بر فضای ذهنی جامعه دانست.

امام جمعه موقت چناران با اشاره به شهادت شهید آوینی سید شهیدان اهل قلم، جنگ روایت‌ها را رقابتی برای شکل‌دهی به برداشت‌ها و باورهای عمومی از طریق روایت‌های غالب با هدف جهت‌دهی به واقعیت اجتماعی قلمداد و افزود: روایت‌ها تعیین می‌کند، مردم چگونه وقایع را درک کنند که اگر به جنگ روایت‌ها بی توجه باشیم باعث آسیب‌هایی مانند انتشار اطلاعات نادرست در جامعه و در نتیجه از دست رفتن حقیقت خواهیم شد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.