آمازون با پرتاب 27 ماهواره، وارد رقابت با استارلینک می‌شود

دیجیاتو شنبه 16 فروردین 1404 - 00:00
پروژه کویپر آمازون با پرتاب ماهواره‌ها به رقابت با استارلینک وارد می‌شود و اینترنت ماهواره‌ای پرسرعت را به سرتاسر جهان می‌آورد. The post آمازون با پرتاب 27 ماهواره، وارد رقابت با استارلینک می‌شود appeared first on دیجیاتو.

آمازون هفته آینده نخستین پرتاب ماهواره‌های پروژه کویپر خود را آغاز می‌کند تا اینترنت ماهواره‌ای خود را به رقابت با سرویس استارلینک اسپیس‌ایکس بفرستد. این پرتاب، شامل 27 ماهواره است که توسط راکت اطلس ۵ از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا انجام خواهد شد و بخشی از برنامه بزرگ آمازون برای راه‌اندازی یک شبکه ماهواره‌ای گسترده است که در نهایت بیش از 3200 ماهواره را در مدار پایین زمین (LEO) قرار خواهد داد.

براساس گزارش «Amazon» پروژه کویپر آمازون، به‌منظور فراهم آوردن دسترسی به اینترنت پرسرعت و با تأخیر کم در سرتاسر کره زمین، به‌زودی وارد فاز عملیاتی می‌شود. این اقدام مشابه برنامه استارلینک اسپیس‌ایکس است که برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای در مقیاس جهانی طراحی شده است.

پروژه کویپر، رقیب جدید استارلینک

ماهواره‌های اولیه آمازون از فناوری جدیدی بهره‌مند هستند که شامل یک لایه فیلم آینه‌ای دی‌الکتریک است که باعث کاهش دید آن‌ها از روی زمین می‌شود و این ویژگی مشابه به اقدام اسپیس‌ایکس در سال 2020 است تا اختلالی در مشاهدات نجومی ایجاد نشود.

آمازون همچنین اعلام کرده است که هزینه ترمینال‌های ماهواره‌ای ۷ اینچی آن‌ها، که برای دریافت سرعت‌های 100 مگابیت بر ثانیه طراحی شده‌اند، حدود 400 دلار خواهد بود. این در حالی است که هزینه راه‌اندازی استارلینک در ایالت کالیفرنیا نزدیک به 485 دلار است که شامل هزینه تجهیزات و اولین پرداخت ماهانه است.

پروژه کویپر آمازون با هدف رقابت با استارلینک در حال گسترش است و با راه‌اندازی این ماهواره‌ها، رقابت در بازار اینترنت ماهواره‌ای به‌طور جدی آغاز می‌شود. آمازون با 3220 ماهواره در دسترس در آینده‌ای نزدیک، امکان انتخاب بین دو ارائه‌دهنده بزرگ اینترنت ماهواره‌ای را برای مصرف‌کنندگان فراهم خواهد کرد.

آمازون قصد دارد با استفاده از پرتاب‌های متعدد از جمله همکاری با شرکت‌هایی مانند اسپیس‌ایکس و بلو اوریجین، ظرفیت و پوشش شبکه‌اش را گسترش دهد. این پرتاب آغازگر فرآیندی است که طی آن، آمازون به رقابت مستقیم با دیگر ارائه‌دهندگان اینترنت ماهواره‌ای خواهد پرداخت و تلاش دارد تا مشتریان بیشتری را در بازار جهانی جذب کند.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.