خبرگزاری مهر؛ گروه استانها: بار دیگر کردستانیها رسم مهمان نوازی خود را بجای آوردند و با اسکان مسافران تعطیلات نوروزی سال جدید را برای آنها به یاد ماندنی کردند.
علاوه بر مراکز اقامتی استان کردستان شامل هتل، مسافرخانهها، بومگردی و سایر مراکز مدارس استان نیز باز میزبان پذیرش مسافران شد.
به گفته هاشم ناظمی جلال، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، تلاشهای این سازمان در راستای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی به ثمر نشست و با استقبال قابل توجهی روبرو شد.
وی با اشاره به فعالیت گسترده ستادهای اسکان نوروزی آموزش و پرورش در سراسر استان، اظهار داشت: از ابتدای تعطیلات نوروزی، یعنی ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۳، تا چهاردهم فروردین ماه ۱۴۰۴، همکاران ما در ستادهای اسکان با تمام توان پذیرای مهمانان عزیز استان بودند.
پذیرش ۸۲۰۲ خانوار در مدارس کردستان
بر اساس آمار ارائه شده از سوی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، در این بازه زمانی، مجموعاً هشت هزار و ۲۰۲ خانوار در مراکز اسکان آموزش و پرورش استان پذیرفته شدهاند.
وی بیان کرد: این تعداد شامل پنج هزار و ۶۴۹ خانوار فرهنگی با جمعیتی بالغ بر ۲۴ هزار و ۸۳ نفر و همچنین ۲۵۵۳ خانوار غیرفرهنگی با جمعیت ۱۱ هزار و ۹۴۴ نفر بوده است.
مجموعاً ۶۴ هزار و ۸۵۰ نفر روز مسافر در مدارس تحت پوشش آموزش و پرورش کردستان به ثبت رسیده است که این رقم بیانگر تلاش شبانهروزی آموزش و پرورش استان در فراهم آوردن شرایط اسکان مناسب برای مسافران نوروزی بود
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان یادآور شد: این آمار نشاندهنده حجم بالای مسافرانی است که کردستان را به عنوان مقصد گردشگری نوروزی خود انتخاب کردهاند و آموزش و پرورش استان نقش مهمی در ارائه خدمات اقامتی به این عزیزان ایفا کرده است.
ناظمی جلال در ادامه با تشریح جزئیات خدمات ارائه شده، تصریح کرد: با احتساب تعداد خانوارها و مدت اقامت آنها، مجموعاً ۶۴ هزار و ۸۵۰ نفر روز مسافر در مدارس تحت پوشش آموزش و پرورش کردستان به ثبت رسیده است که این رقم بیانگر تلاش شبانهروزی همکاران ما در فراهم آوردن شرایط اسکان مناسب برای مسافران گرامی است.
۹۶ مدرسه کردستان میزبان مسافران نوروزی شد
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان همچنین به ساختار و نحوه فعالیت ستادهای اسکان اشاره کرد و گفت: ستادهای اسکان نوروزی آموزش و پرورش استان در قالب ۱۱ پایگاه اصلی و ۹۶ مدرسه در سراسر استان فعال بودند.
وی گفت: این مراکز با بهرهگیری از ۷۲۶ اتاق با سطوح کیفی مختلف شامل ویژه، الف، ب و ج، آماده پذیرایی از مسافران بودند.
وی افزود: علاوه بر مدارس، مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان نیز در طول ایام نوروز به صورت ۲۴ ساعته به ارائه خدمات به مسافران نوروزی مشغول بودند و تلاش کردند تا اقامتی آسوده و خاطرهانگیز را برای آنها رقم بزنند.
این گزارش حاکی از آن است که آموزش و پرورش استان کردستان با برنامهریزی دقیق و تلاش مستمر، نقش بسزایی در تسهیل سفر و اقامت مسافران نوروزی در این استان ایفا کرده و توانسته است حجم قابل توجهی از گردشگران را در مراکز اقامتی خود پذیرا باشد.
این امر نه تنها به رونق گردشگری در استان کمک کرده، بلکه نشاندهنده ظرفیت و آمادگی آموزش و پرورش در ارائه خدمات اجتماعی در کنار وظایف آموزشی خود است.