به گزارش خبرآنلاین از تبریز، سید نوراله میراشرافی اظهار داشت: این عملیات که با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، گروه هلدینگ باختر وشرکت پتروشیمی تبریز آغاز شد، با هدف افزایش ظرفیت انتقال خوراک از ۸ به ۴۰ تن در ساعت اجرا گردید.
وی ادامه داد: در جریان این عملیات زیرساختهای انتهایی خط لوله اتیلن غرب، از جمله ایستگاههای میاندوآب و تبریز، کمپرسورها، شیرهای اضطراری و خط لوله اصلی انتقال مورد آزمایشهای عملیاتی قرار گرفتند که نتیجه این رزمایش، تثبیت انتقال پایدار خوراک به ظرفیت هدف بود.
میراشرفی تصریح کرد: پیشرفت فیزیکی طرح پلیاتیلن سنگین پتروشیمی تبریز هماکنون به مرز ۷۰ درصد رسیده و با نهایی شدن این مرحله از تأمین خوراک، بستر بهرهبرداری از ایرانیترین پروژه پلیاتیلن تاریخ صنعت پتروشیمی کشور فراهم شده است.
مدیرعامل پتروشیمی تبریز هدف از این طرح را دریافت سالانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تن اتیلن و افزایش دو برابری ظرفیت تولید محصولات پلیمری در این شرکت عنوان کرد و گفت: با اجرای موفق این عملیات، پتروشیمی تبریز بهعنوان ایستگاه پایانی خط اتیلن غرب، گام بلندی در مسیر استقلال تأمین خوراک و افزایش تولید برداشت؛ مسیری که با مدیریت منسجم و تلاش کارکنان، نویدبخش آیندهای روشن برای صنعت پتروشیمی شمالغرب کشور است.
میر اشرفی اظهار داشت: این طرح شامل احداث واحد ۳۱۰ هزار تنی پلیاتیلن سنگین با فناوری دوغابی است که برای نخستین بار در کشور با استفاده از دانش فنی کاملاً ایرانی طراحی شده و در مرحله اجرا میباشد.
به گفته وی، با بهرهبرداری از این پروژه و با دریافت اتیلن از خط لوله اتیلن غرب، ظرفیت تولید پلیاتیلن سنگین در مجتمع پتروشیمی تبریز به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
یادآور می شود، پتروشیمی تبریز در آخرین روزهای اسفند ۱۴۰۳ نیز با تلاش مستمر متخصصان ایرانی، راکتورهای فوق سنگین ۱۳۰ تنی و تجهیزات حساس از جمله برج تقطیر این واحد را با موفقیت نصب نمود.
این گزارش می افزاید، دکتر سیدنوراله میراشرافی مدیرعامل و نائبرئیس هیأتمدیره پتروشیمی تبریز در ایام تعطیلات نوروزی، در کنار کارکنان، پیگیر مراحل عملیاتی و توسعهای شرکت بود و ضمن عبور از این چالش استراتژیک، مسیر توسعه پتروشیمی تبریز را هموار کرد.
46