وقتی نوه آیت‌الله هم از شایعات در امان نبود! |‌ تلاش دوباره ایران اینترنشنال برای تخریب شهید رئیسی + عکس

همشهری آنلاین شنبه 16 فروردین 1404 - 14:37
ایران اینترنشنال پس از صحبت‌های دختر شهید رئیسی، نتوانست ناراحتی خود از زندگی ساده و حساسیت شهید رئیسی به بیت‌المال را پنهان کند و دست به تحریف جدیدی زد.

به گزارش همشهری آنلاین،‌ از شایعه تا واقعیت: روز گذشته برنامه تلویزیونی «بدون تعارف» سراغ ریحانه سادات رئیسی، دختر شهید رئیسی رفت. بخش‌های مختلف این برنامه به‌خصوص حساسیت رئیس‌جمهور شهید مورد استقبال کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

اما در این میان شبکه ایران اینترنشنال با تحریف این سخنان سعی کرد تا چهره دیگری از شهید رئیسی به مخاطبان نشان دهد. اینترنشنال با تیتر «رئیسی هدیه‌های خارجی را در اتاق نگه می‌داشت، نمی‌گذاشت خانواده ببیند» نوشت: ریحانه رئیسی، دختر ابراهیم رئیسی، در مصاحبه تلویزیونی گفت پدرش اهل «فیگور» نبود. این شبکه فارسی‌زبان معاند افزود: رئیس‌جمهور کشته‌شده در سقوط بالگرد، به فرزندانش اجازه نمی‌داد هدیه‌هایی که از کشورهای دیگر و خانواده سران دولت‌های خارجی برای آن‌ها ارسال می‌شد را ببینند و همه آن‌ها را در اتاقش نگه می‌داشت.

تلاش مجدد ایران اینترنشنال برای تخریب شهید رئیسی

این در حالی است که دختر شهید رئیسی در این مصاحبه از ساده‌زیستی و حساسیت پدرش نسبت به مسائل کاری صحبت کرد و گفت پدرش به‌قدری حساسیت داشت که قبل از بررسی شرعی و قانونی کامل در قبال هدایای ارسالی به خانواده، حتی اجازه نمی‌داد خانواده آنها را ببیند.

وی همچنین عنوان کرد که در زمان تحویل وسایل شخصی پدرش با هماهنگی مسئولان دفتر ریاست‌جمهوری، بسیاری از وسایل حتی لیوانی که احساس می‌کردند شخصی نباشد را تحویل نگرفتند.

اما منظور از «بررسی شرعی و قانونی» چیست؟

در اسلام، دریافت هدایا احکامی دارد و اگر این هدایا از سوی کشورهای دیگر باشد حساسیت‌هایی به همراه دارد. مثلاً این سؤال مطرح است که آیا این هدیه به‌قصد تأثیرگذاری بر رفتار یا تصمیم‌گیری فرد دریافت‌کننده است یا خیر به طور غیرمستقیم قصد تأثیرگذاری یا فساد داشته باشند. برای مثال، ممکن است هدیه‌ای که از یک مقام خارجی می‌آید به طور غیرمستقیم به‌عنوان رشوه یا نوعی سوءاستفاده تلقی شود؛ بنابراین، هدایا باید از نظر شرعی بررسی شوند تا اطمینان حاصل شود که دریافت آن‌ها مطابق با اصول اسلامی و احکام شرعی است.

در سطح قانونی نیز بسیاری از کشورها قوانینی دارند که دریافت هدایا از مقامات خارجی را تحت شرایط خاصی محدود می‌کنند. برای مثال، ممکن است قوانینی وجود داشته باشد که اجازه نمی‌دهند مقامات دولتی یا اعضای خانواده آن‌ها هدایای گران‌قیمت یا خاصی را از افراد خارج از کشور دریافت کنند، زیرا این هدایا ممکن است در نظر مردم و قانون‌گذاران غیرقانونی یا نادرست تلقی شوند.

شهید رئیسی در طول زمان حیاتش همواره مورد هجمه‌ها و شایعات زیادی از جمله دروغ درباره مدرک تحصیلی، دیوار کشیدن در خیابان و... بود و خانواده وی نیز از این شایعات در امان نبود. به‌طوری که حتی پس از شهادت ایشان، عده‌ای برای فرصت‌طلب خواندن خانواده وی مدعی شدند که همسرش سودای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری دارد. همچنین عده‌ای مدعی بودند که پسر شهید رئیسی صاحب برج در تهران است، درحالی‌که شهید رئیسی فرزند پسر نداشت و این یک دروغ شاخ‌دار بود.

وقتی نوه آیت‌الله هم از شایعات در امان نبود!

گفتنی است این دست شایعات درباره خانواده شهید رئیسی مسبوق به سابقه است به‌طوری که در سال ۱۳۹۷ شایعه شده بود که نوه آقای رئیسی یکی از ژن‌های خوب شستا، بزرگ‌ترین هلدینگ اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی و وابسته به وزارت کار بوده است، در حالی که همان زمان با بررسی خبرنگار فارس مشخص شد که بزرگ‌ترین نوه وی در آن سال تنها ۵ سال داشته و آن موضوع شایعه‌ای بیش نبوده است.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.