به گزارش خبرنگار مهر، مژگان شریفی شنبه شب در کارگروه اجتماعی فرهنگی استان گفت: کارگروه اجتماعی فرهنگی بر اساس مصوبه هیئت وزیران ذیل شورای اجتماعی تشکیل شده که مصوبات آن با تصویب شورای برنامه ریزی قابلیت اجرا پیدا میکند.
وی با بیان اینکه امروز اولین جلسه این کارگروه در سال جاری با دو دستور کار برگزار میشود، افزود: سند توسعه راهبردی اجتماعی استان با پیمایش میدانی و اجتماعی توسط تیم پژوهشی با بهره گیری از صاحب نظران و مدیران دستگاهها در طول یک سال و نیم در قالب ۵۰۰ صفحه تدوین شد.
وی در ادامه یادآور شد: جلسات تخصصی در راستای اجرای سند توسعه راهبردی اجتماعی در طول سال جاری برگزار خواهد شد.
شریفی خاطر نشان کرد: سال گذشته ۶ میلیارد تومان در خصوص انجام فعالیتهای اجتماعی به ۵ دستگاه خراسان جنوبی داده شد.
تدوین سند بومی اجتماعی به عنوان اولین استان در خراسان جنوبی
مجری تدوین سند توسعه راهبردی اجتماعی خراسان جنوبی نیز گفت: سند بومی اجتماعی منطبق بر برنامه توسعه هفتم در خراسان جنوبی به عنوان اولین استان انجام شد.
سید مصطفی حسینی اظهار کرد: سند توسعه راهبردی اجتماعی استان یکی از مهمترین سندهای استان است که با کار پژوهشی علمی برای شناسایی مسائل اجتماعی و ارتقای سبک زندگی مردم استان در ۷ فصل تدوین شده است.
وی خاطرنشان کرد: در هر یک از این فصلها به جنبههای مختلف توسعه اجتماعی با تاکید بر مدیریت مشارکتی پرداخته شده است.
حسینی با اشاره به اینکه تنظیم و هماهنگ کردن برنامههای توسعه اجتماعی ضروری است، افزود: در سند توسعه راهبردی اجتماعی خراسان جنوبی ۱۱۰ جدول طراحی از وضعیت اجتماعی استان در ۱۱ بخش وجود دارد و همچنین در آن این ظرفیت وجود دارد که دادههای اجتماعی هر ۶ ماه به روز رسانی شود.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی اولین استانی است که منطبق بر برنامه هفتم توسعه، سند بومی اجتماعی را تدوین کرده است که با دستور استاندار روند اجرای آن آغاز خواهد شد، افزود: با تدوین این سند، خلأ پژوهشی موجود در این خصوص از بین خواهد رفت.
مجری تدوین این سند متذکر شد: زمینه همکاری دستگاههای خراسان جنوبی بر اساس نگاه نخبگانی و نیاز مردم تعریف شده است.