به گزارش همشهری آنلاین، اسناد داخلی درز پیدا کرده از شرکت مایکروسافت نشان میدهد که این شرکت تأمین کننده اصلی اطلاعات جاسوسی رژیم صهیونیستی از طریق خدمات هوش مصنوعی است و از زمان آغاز نسل کشی در غزه از هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳، حمایتهای خود از این رژیم را به سطح بیسابقهای رسانده است.
بر اساس اسنادی که وبگاه اینترنتی «دراپ سایت نیوز» منتشر کرده، رژیم صهیونیستی یکی از بزرگترین شرکای مایکروسافت در جهان است و حجم مبادلات مهندسی و اطلاعاتی دو طرف از ابتدای جنگ غزه تاکنون بالغ بر ۱۰ میلیون دلار بوده است.
این در حالی است که پروژههای حمایتی بیشتر شرکت مایکروسافت از رژیم صهیونیستی به ارزش ۳۰ میلیون دلار در دست بررسی است. با این وجود به نظر میرسد حجم واقعی قراردادهای امضا شده بین این رژیم و شرکت اینترنتی مایکروسافت بسیار بیشتر از آمار اعلام شده و اسناد منتشر شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ غزه به شکل بیسابقهای از خدمات شرکت مایکروسافت استفاده میکند و حجم استفاده ازبخشهای ابری این شرکت توسط رژیم صهیونیستی بین ژوئن ۲۰۲۳ تا آوریل ۲۰۲۴ تا ۱۵۵ درصد افزایش پیدا کرده و اوج این اتفاق به اندکی قبل از حمله به رفح در «می» سال ۲۰۲۴ مربوط میشود.
بیشترین استفاده رژیم صهیونیستی از مایکروسافت مربوط به ابزارهای ترجمه و «آزور اوپن آل» است که در بیش از ۷۵ درصد در استفادههای نظامی به کار برده میشود.
گزارشهای موجود در خصوص تکنولوژی هوش مصنوعی نظیر «لاوندر» نیز نشان میدهد که این تکنولوژی اطلاعات مربوط به ۲.۳ میلیون نفر از اهالی غزه را تجزیه و تحلیل کرده است تا بتواند ارتباطات احتمالی این افراد با اعضای حماس را بررسی کند.
بر اساس گزارشهای اطلاعاتی از تل آویو، این سامانه در ابتدای جنگ، اطلاعات مربوط به ۳۷ هزار فلسطینی را به عنوان عناصر مشکوک و متهمان احتمالی ارتباط با حماس بررسی کرد.
برخی از شرکتهای بینالمللی تکنولوژی، نسل کشی در جنگ غزه را فرصتی طلایی برای امضای قراردادهای نظامی دانستند و شرکت مایکروسافت در این رابطه تخفیفهای ویژهای برای همکاری با شرکتهای نظامی رژیم صهیونیستی در نظر گرفت.
این گزارش میافزاید که ارزش واقعی قراردادهای امضا شده میان شرکت مایکروسافت با وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به صورت رسمی اعلام نشده است، اما اسناد موجود نشان میدهد که این رقم بسیار بیشتر از آمار اعلام شده، است.
تحقیق صورت گرفته در تلآویو نشان دهنده «فعالیتهای حساسی» است که با حمایت شرکت مایکروسافت در سرزمینهای اشغالی انجام میشود. بخشی از این فعالیتها عبارتند از:
۱. استفاده از سامانه آزور از سوی یگانهای مختلف جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی از جمله یگان ۸۲۰۰ و یگان ۸۱ که تکنولوژی جاسوسی پیچیدهای برای جامعه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی فراهم کرده است.
۲. استفاده از مایکروسافت برای صیانت از سامانههای مورد استفاده نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی و دریافت و ثبت اطلاعات مربوط به اسکان و تحرکات فلسطینیان در کرانه باختری و نوار غزه که با استفاده از تکنولوژی «رولینگ استون» صورت میگیرد.
۳. یگان «افق» وابسته به نیروی هوایی رژیم صهیونیستی از سامانه ارتباطاتی و پست الکترونیک وابسته به مایکروسافت برای مدیریت اطلاعات و دادههای انبوه خود در خصوص اهداف احتمالی حملات آینده که با عنوان بانک اهداف غزه شناسایی میشود، به صورت گسترده استفاده کرده است.
۴. بخش قابل توجهی از خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی از سوی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به نفع ارتش این رژیم مورد استفاده قرار گرفته که بدون بهره برداری از شبکه اینترنت بوده و به شبکههای عمومی اینترنتی ارتباط پیدا نمیکند. به این ترتیب این خدمات میتواند در اهداف و مأموریتهای بسیار حساستر به کار گرفته شود.