ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر تولید ناخالص داخلی سرانه

عصر ایران دوشنبه 18 فروردین 1404 - 02:06
لوکزامبورگ با ۱۵۴ هزار و ۹۱۴ دلار تولید ناخالص داخلی سرانه در صدر فهرست ثروتمندترین کشورهای جهان قرار دارد. این دستاورد به‌واسطه ساختار خوب و توسعه بخش مالی این کشور حاصل شده است. لوکزامبورگ همچنین محیط‌های مطلوبی را برای رونق کسب و کار فراهم می‌کند.

ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر تولید ناخالص داخلی سرانه بر اساس داده‌های صندوق بین‌المللی پول، لوکزامبورگ، سنگاپور، ماکائو، ایرلند، قطر، نروژ، سوئیس، برونئی دارالسلام، گویان و آمریکا هستند.

به گزارش ایمنا، به‌رغم چالش‌های اقتصادی در سراسر جهان بعضی از کشورها همچنان به حفظ موقعیت مالی قوی خود از نظر تولید ناخالص داخلی (GDP) سرانه ادامه داده‌اند. برترین کشورهای این فهرست در سال جاری به‌عنوان ثروتمندترین کشورها در نظر گرفته می‌شوند، بااین‌حال قدرت اقتصادی آن‌ها ناشی از تلاشی است که در بخش‌های مالی، داروسازی، مهمان‌نوازی، فناوری و انرژی به کار می‌گیرند.

تولید ناخالص داخلی سرانه برای اندازه‌گیری ارزش کالاها و خدمات تولیدشده در یک کشور استفاده می‌شود و بازخوردی است که رونق اقتصادی یک کشور را نشان می‌دهد. ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر تولید ناخالص سرانه بر اساس داده‌های صندوق بین‌المللی پول به شرح زیر است:

لوکزامبورگ

لوکزامبورگ با ۱۵۴ هزار و ۹۱۴ دلار تولید ناخالص داخلی سرانه در صدر فهرست ثروتمندترین کشورهای جهان قرار دارد. این دستاورد به‌واسطه ساختار خوب و توسعه بخش مالی این کشور حاصل شده است. لوکزامبورگ همچنین محیط‌های مطلوبی را برای رونق کسب و کار فراهم می‌کند.

سنگاپور

سنگاپور با تولید ناخالص داخلی ۱۵۳ هزار و ۶۰۸ دلار دومین کشور ثروتمند جهان است. این کشور به برخورداری از سیستم مالی، تجاری و فناوری قوی شناخته شده است که همه به رشد اقتصادی آن کمک کرده‌اند.

ماکائو

ماکائو یک منطقه ویژه اداری در چین است که به‌طور ویژه برای نظارت بر سیستم‌های حکومتی و اقتصادی متفاوت از سرزمین اصلی این کشور ایجاد شده است. رشد اقتصادی آن را می‌توان در ارائه بازی‌ها، مهمان‌نوازی و گردشگری دنبال کرد. درآمد سرانه تولید ناخالص داخلی ماکائو ۱۴۰ هزار و ۲۴۵ دلار است.

ایرلند

قدرت اقتصادی ایرلند در داروسازی، مالی و فناوری نهفته است که ایرلند را با تولید ناخالص داخلی سرانه ۱۳۱ هزار و ۵۴۸ دلار در جایگاه چهارم قرار می‌دهند.

قطر

قطر دارای اقتصادی قوی است که از طریق صادرات، گاز طبیعی و سرمایه‌گذاری‌های مختلف پشتیبانی می‌شود. تولید ناخالص داخلی سرانه این کشور ۱۱۸ هزار و۷۶۱ دلار است.

نروژ

نظام اقتصادی نروژ به‌واسطه سودهای فراوان بخش نفت و گاز و سیستم رفاهی آن تقویت می‌شود. سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور در حال حاضر ۱۰۶ هزار و ۵۴۰ دلار است.

سوئیس

سرانه تولید ناخالص داخلی سوئیس ۹۸ هزار و ۱۴۴ دلار است. صادرات قوی، بخش بانکی و صنعت داروسازی این رشد اقتصادی را به دنبال دارد.

برونئی دارالسلام

برونئی دارالسلام کشوری در جنوب شرقی آسیاست و در میان ثروتمندترین کشورهای جهان در رتبه هشتم قرار دارد. تولید ناخالص داخلی سرانه این کشور ۹۵ هزار و ۳۸ دلار است و اقتصاد آن با تولید نفت و گاز تقویت می‌شود.

گویان

گویان کشوری در ساحل شمالی آمریکای جنوبی است. گسترش ذخایر نفتی این کشور به رشد اقتصاد آن کمک زیادی کرده و سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور را به ۹۱ هزار و ۳۸۳ دلار رسانده است.

ایالات متحده آمریکا

اقتصاد ایالات متحده آمریکا به‌واسطه سرمایه‌گذاری‌های متنوع ازجمله تولید، مالی، فناوری و خدمات، تولید ناخالص داخلی سرانه آن را در حال حاضر به ۸۹ هزار و ۶۷۷ دلار رسانده است.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.