مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب کدام است؟

عصر ایران دوشنبه 18 فروردین 1404 - 05:36
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C، ویتامین E و پلی‌فنول‌ها به کاهش التهاب کمک می‌کند.

التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی است، اما زمانی که مزمن شود منجر به بروز بیماری‌هایی همچون‬ مشکلات قلبی، اختلالات عصبی و آرتریت می‏‌شود، بعضی از مواد غذایی دارای خواص ضدالتهابی هستند که از سلامت کلی بدن حمایت می‌کند.

به گزارش ایمنا، این مواد مغذی در مرکبات، آجیل و چای سبز یافت می‏‌شود و با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و تعدیل پاسخ‌های التهابی به کاهش التهاب کمک می‌کند، در ادامه به بررسی مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب می‌پردازیم:

ویتامین C

ویتامین C نوعی آنتی‌اکسیدان قوی است که رادیکال‌های آزاد که موجب‬ بروز التهاب می‏‌شود را خنثی می‎‌کند، همچنین نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی ایفا می‌کند و به بدن کمک می‌کند تا بافت‌های آسیب‌دیده را ترمیم کند؛ توت‌فرنگی و سبزیجات برگ‌دار سرشار از ویتامین C است.

ویتامین E

ویتامین E از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌کند و موجب‬ تنظیم پاسخ‌های التهابی می‏‌شود؛ آجیل، دانه‌ها، اسفناج و آووکادو منابع عالی ویتامین E است که برای بدن بسیار مفید است و التهاب را کاهش می‌دهد.

پلی‌فنول‌ها

پلی فنول‌ها ترکیبات گیاهی با خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی قوی است، انواع توت‌ها، شکلات تلخ، چای سبز و روغن زیتون حاوی مقدار زیادی پلی فنول هستند که به کنترل التهاب کمک می‌کند، همچنین پلی فنول‌ها از سلامت روده حمایت می‌کنند و نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کنترل التهاب ایفا می‌کند.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.