به گزارش رکنا، طرز تهیه کوکوی نخودفرنگی را در این فیلم فرا خواهید گرفت.
سیب زمینی: ۲تا متوسط
نخود فرنگی : یک و نیم لیوان
سیر: ۳حبه
پیازچه: ۵-۶ عدد (قسمت سر پیازچه)
شوید یا تره: به اندازه یه مُشت کوچیک
تخم مرغ: یه دونه
آرد سوخاری: ۲ ق.غ
ادویه ها: شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز
سیب زمینی مون رو آبپز می کنیم و میذاریم تا کامل خنک شه.
نخودمونم بلانچ می کنیم تا رنگ قشنگ تری به کوکومون بده.
بعد همه مواد رو با هم داخل غذاساز می ریزیم (اگر به هر دلیلی مایه تون کمی شل بود بهش آرد سوخاری اضافه کنید)
وقتی مایه مون آماده شد ازش به اندازه یه قاشق پر برمی داریم و داخل دستمون که با آب مرطوب کردیم بهش فرم میدیم. در آخر هم تو روغن داغ و شعله کم دو طرفش رو سرخ می کنیم.
کوکوی جذاب و خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه؛ درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.