خواص درمانی شلیل که از آن بی خبرید/ هسته این میوه را نخورید سمی است!

بهداشت نیوز پنج شنبه 21 فروردین 1404 - 17:12

به گزارش بهداشت نیوز، چربی های خون دو نوع هستند ، چربی های خوب و چربی های بد  ، یکی از راه های کاهش چربی بد خوردن شلیل است.

شلیل بسیار کم ‌کالری و کاهش‌ دهنده چربی خون است و از آن‌جا که فیبر بسیار بالایی دارد موجب کاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی به ویژه قندها می‌شود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد در نتیجه میوه خوبی برای افراد دیابتی است و مصرف آن می‌تواند در کنترل قند خون مؤثر باشد.

در فصل تابستان که ما در تماس با اشعه خورشید هستیم، خوردن مرتب این میوه مفید و حتی استفاده از ماسک آن اثرات بسیار خوبی بروی پوست ما دارد و از پیری ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند و برای سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن مفید است. این ویتامین پوست انسان را با طراوت نگاه می دارد و موجب جوانی پوست می شود. شلیل می‌تواند آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

شلیل منبع غنی ویتامین‌های A ، C و سرشار از پتاسیم است. در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان ، دیابت و  بیماری قلبی – عروقی که از مهم‌ترین علل مرگ و میر هستند ، موثر است.

هسته ی شلیل را نباید خورد زیرا دارای ماده ای به نام آمیگدالین است که در بدن تبدیل به سیایند می شود. سیایند یک سم قوی است که هنگامی که خورده می شود یا وارد بدن می شود می تواند موجب بیماری های شدید و خطرناکی و یا حتی مرگ شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.