خوراک مرغ کرهای یکی از غذاهای محبوب آسیایی با طعم تند و شیرین است که بهراحتی در خانه هم میتوان آن را به سبک رستورانی تهیه کرد.
اگه به غذاهای خاص و متفاوت علاقه داری، خوراک مرغ کرهای میتونه یه انتخاب عالی باشه. ترکیب سس مخصوص، مرغ ترد و ادویههای شرقی این غذا رو تبدیل به یه وعده خاص و خوشطعم میکنه که همه عاشقش میشن!
خوراک مرغ کرهای یکی از انواع خوراکهای خوشمزه و ساده است که طعم بی نظیر آن نظر بسیاری از مردم را جلب کرده است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک مرغ کرهای در ادامه با ما همراه باشید.
برای تهیه خوراک مرغ کرهای خوشمزه در ابتدای کار فیلههای مرغ را به صورت نواری باریک برش زده و درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس کره را درون یک کاسه مناسب ریخته و روی حرارت کتری بنماری میکنیم تا کاملا ذوب شود.
در ادامه سیب زمینیها را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به کاسه حاوی فیلههای مرغ اضافه میکنیم، سپس کره ذوب شده را به همراه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زعفران دم کرده به کاسه حاوی سیب زمینی و فیله مرغ اضافه میکنیم.
حالا مواد درون کاسه را به خوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم تا مواد به طعم دهندهها آغشته شوند، سپس به مدت ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار داده و اجازه میدهیم تا استراحت کنند تا فیله مرغ و سیب زمینیها مزه دار شوند.
۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت فیله مرغ، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت این زمان یک ظرف مناسب انتخاب کرده و با مقداری روغن مایع درون آنرا به خوبی چرب میکنیم.
حالا کاسه را از یخچال خارج کرده و مواد درون آنرا به ظرف چرب شده منتقل میکنیم، سپس ظرف را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه میهیم خوراک به مدت ۱ تا یک و نیم ساعت درون فر بماند تا به طور کامل بپزد.
پس از گذشت این مدت، زمانی که روی مواد خوراک طلایی و خوشرنگ شد، ظرف را از فر خارج کرده، سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن به صورت درشت رنده میکنیم. حالا ظرف را مجددا طبقه میانی فر باز میگردانیم.
در ادامه اجازه میدهیم خوراک به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شود. پس از گذشت این مدت، زمانی که روی پنیر پیتزا طلایی رنگ و و خوشرنگ شد، ظرف را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم.
در این مرحله خوراک مرغ کرهای را درون ظرف مورد نظرمان انتقال داده و به دلخواه با پنیر پارمزان و اسلایسهای لیمو ترش تازه تزیین میکنیم. در نهایت خوراک را به همراه سس کچاپ یا خردل سرو میکنیم. نوش جان.
منبع: فرتاکنیوز