خوراکی‌هایی که مثل جادو آلرژی شما را کم می‌کنند!

رکنا شنبه 23 فروردین 1404 - 13:46
رکنا: با مصرف برخی خوراکی‌های سرشار از مواد مغذی مانند پیاز، انواع توت‌ها، جعفری و کیوی، می‌توانید واکنش‌های آلرژی‌زا را کاهش داده و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید. این مواد با برخورداری از ترکیبات ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی همچون کوئرستین و ویتامین C، در کاهش هیستامین مؤثر هستند.
خوراکی‌هایی که مثل جادو آلرژی شما را کم می‌کنند!

به گزارش رکنا، امکان دارد که هیچ ماده غذایی نتواند درمان قطعی برای آلرژی فراهم کند، اما میوه‌ها و سبزیجات فواید زیادی برای عملکرد کلی بدن دارند. این مواد غنی از ترکیبات مفید هستند که توانایی بهبود وضعیت سلامتی بدن را فراهم می‌کنند.

پشتیبانی از بدن در برابر محرک‌های آلرژیک

از جمله خواص برخی از این مواد غذایی توانایی آنها در حمایت از بدن در برابر عوامل محرک آلرژی‌های فصلی است.

طبق گزارش نشریه متخصصانه «وب‌ام‌دی»، برخی از مواد غذایی که می‌توانند در این زمینه مفید باشند، معرفی می‌شوند:

پیاز، فلفل، انواع توت و جعفری

این مواد غنی از ترکیبی موسوم به «کوئرستین» هستند. دکتر «السون هاس»، متخصص، توضیح می‌دهد که کوئرستین نوعی ماده شیمیایی طبیعی موجود در گیاهان است.

کوئرستین به عنوان فلاونوئیدی طبیعی شناخته می‌شود که دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است و می‌تواند استرس اکسیداتیو بدن را کاهش دهد.

به گفته هاس، این ترکیب ممکن است واکنش‌های هیستامین را کنترل و کاهش دهد. هیستامین‌ها بخشی از واکنش سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل حساسیت‌زا هستند.

کیوی و ویتامین C

کیوی ، به دلیل غنی بودن از ویتامین C، به کاهش هیستامین در بدن کمک می‌کند. این ویتامین در بسیاری از غذاها مانند پرتقال و دیگر مرکبات نیز یافت می‌شود.

آناناس و خواص بروملین

آناناس دارای آنزیمی به نام «بروملین» است که به گفته دکتر «لاورنس روزن»، می‌تواند تحریکات ناشی از بیماری‌های مرتبط با آلرژی از جمله آسم را کاهش دهد.

ماهی‌های غنی از امگا ۳

ماهی‌هایی مانند ماهی تن، سالمون و خال‌مخالی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند. متخصصین توصیه می‌کنند که حداقل دو وعده ماهی در هفته مصرف شود. تحقیقات در ژاپن نشان داده است که زنانی که مصرف ماهی بیشتری دارند، علائم کمتری از «تب یونجه» یا رینیت آلرژیک نشان می‌دهند.

تب یونجه یک بیماری شایع حساسیتی است که علائمی مثل عطسه، گرفتگی بینی، آبریزش بینی و مشکلات سینوسی دارد. عوامل حساسیت‌زا مانند گرده گل می‌توانند نقش اصلی را ایفا کنند.

عسل محلی و خاصیت منحصر به فرد آن

عسل محلی ممکن است به کاهش علائم آلرژیک ناشی از گرده‌های گل در یک منطقه مشخص کمک کند. هرچند نظرها درباره اثربخشی آن متفاوت است. متخصصان پیشنهاد می‌کنند که مصرف دوزهای کوچک عسل محلی در ابتدای فصل، می‌تواند بدن را در برابر گرده‌های محلی مقاوم‌تر کند.

برای مثال، مطالعات نشان داده‌اند که مصرف عسل حاصل از زنبورهای تغذیه شده با گرده درخت توس، باعث کاهش علائم حساسیت نسبت به گرده غان می‌شود. البته این موضوع برای همه افراد کارایی یکسانی ندارد و بهتر است قبل از مصرف بررسی شود که آیا بدن شما به این ماده واکنش مثبت نشان می‌دهد یا خیر.

  • فیلم حرکات مارپیچ و خطرناک خانم راننده پراید در تهران ! / نه گواهینامه داشت نه حال خوب !

اخبار تاپ حوادث

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.