لزوم تسریع و بهبود در سرمایه‌گذاری‌های استان مرکزی

خبرگزاری مهر شنبه 23 فروردین 1404 - 16:26
اراک- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان مرکزی بر نیاز به بهبود جانمایی طرح‌های اجرایی و تسریع در فرآیندهای سرمایه‌گذاری در این استان تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ظهر شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: بسیاری از طرح‌هایی که مجوز اجرا دارند، جانمایی مناسب ندارند و مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام محمد سبزی بیان کرد: در راستای ساماندهی مجوزهای کسب و کار اقدامات خوبی تاکنون صورت گرفته اما هنوز نیازمند تسریع است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقدامات مناسبی نیز در راستای ناترازی انرژی صورت گرفته اما نیاز است افزایش یابد.

حجت‌الاسلام سبزی عنوان کرد: در شرایط موجود پسندیده نیست که مدیران مانند قبل کار کنند و باید چند برابر توان‌ها اقدامات انجام شود.

بسیج ظرفیت‌های استان مرکزی برای تحقق سرمایه‌گذاری در تولید

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان《 سرمایه‌گذاری برای تولید》 نامگذاری شده و باید همه ظرفیت‌ها در این راستا به کار گرفته شود.

محمد جلالی افزود: سرمایه‌گذاری اقتصاد دریا محور نیز از تأکیدات رهبر معظم انقلاب است که باید از ظرفیت‌های استان در این راستا نهایت بهره‌گیری را کرد.

وی بیان کرد: اگر ظرفیت‌های استان مرکزی برای تولید جذب شود ارزشمند است اما نباید منابع استان به جاهای دیگر برود.

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ارتباط با امور دانش‌بنیان نهادسازی مناسب در مقابل ظرفیت‌های استان صورت نگرفته است.

جلالی تاکید کرد: تقویت پارک علم و فناوری در استان و شهرستان‌های مختلف امری ضروری است.

وی اظهار کرد: مولدسازی مسیر خوبی است اما منابع حاصل از آن باید برای همان شهرستان که اموال دولت را به فروش رسانده، صرف شود.

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح‌های نیمه‌کاره در برخی از شهرستان‌های استان وجود دارد که از ۲۰ سال گذشته آغاز و موجب گله‌مندی‌های زیادی شده و تکمیل آنها در این شرایط اقتصادی نیز نیازمند یک اعتبار دست نیافتنی نیست و این طرح‌ها باید در اسرع وقت تکمیل شوند.

جلالی عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در جذب سرمایه‌های ملی تلاش مضاعفی به کار گیرند.

وی گفت: تشکیل نهضت انرژی خورشیدی در استان مرکزی جای تقدیر دارد اما این مهم تنها با تأمین زمین امکان‌پذیر نیست و باید همه بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاران فراهم شود.

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بخشی از اقدامات سرمایه‌گذاری برای تولید، نیازمند اصلاح برخی روندها و فرآیندها است.

حمایت از تولیدکنندگان یک تکلیف است

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست گفت: حمایت از تولیدکنندگان یک تکلیف و امری ضروری است.

محمد بیات افزود: برخی دستگاه‌ها در راستای مسیر تولید مانع تراشی می‌کنند که این اقدامات در این شرایط به هیچ عنوان پسندیده نیست و باید با آنها برخورد شود.

وی بیان کرد: در راستای مقابله با ناترازی انرژی اقداماتی صورت گرفته اما باید تدابیر خاص‌تری اندیشیده شود.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: سهم اعتبارات استان مرکزی از ملی هنوز مشخص نیست و باید این مهم در بخش‌های مختلف اعلام شود.

بیات تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی اقداماتی را در برش استانی برنامه هفتم توسعه اجرا کنند که قابلیت تحقق داشته باشد و به آنچه قابل عملیاتی شدن است، قول و تعهد دهند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.