به گزارش خبرنگار مهر، اعظم روانشاد عصر امروز شنبه در آئین نکوداشت استاد عزتالله چنگایی از چهرههای پیشکسوت هنر و رسانه انقلاب اسلامی با اشاره به وزانت این آئین و فاخر بودن مراسم، اظهار داشت: نکوداشت استاد عزتالله چنگایی بهگونهای است که لباس دوساعته برگزاری این مراسم بر قامت او بسیار تنگ است.
هنر و ادبیات انقلاب اسلامی هنری مزین به تعهد است
وی با اشاره به جملهای از حضرت امام خمینی (ره) که میفرمایند: «هنر دمیدن روح تعهد است در کالبد آدمی»، افزود: بر این باوریم که این جمله بذر درختی است که امروز ما آن را هنر انقلاب میدانیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه هنر انقلاب اسلامی در جرگه هنر مقاومت در سطح دنیا تعریف میشود، افزود: هنر انقلاب اسلامی امروز یکی از صفحات بسیار مهم و حائز اهمیت هنر مقاومت در دنیا است.
روانشاد، افزود: نمود این جمله را میتوان در موسیقی، اشعار و ادبیات دفاع مقدس دید که رودی خروشان به اسم ادبیات انقلابی را به جریان انداخت.
وی گفت: هنر و ادبیات انقلاب اسلامی هنری مزین به تعهد است که هنرمند قرار است در کالبد آدمی بدمد.
استاد عزتالله چنگایی مصداقی درست و فاخر از هنرمند انقلابی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استاد عزتالله چنگایی مصداقی درست و فاخر از هنرمند انقلابی است، افزود: استاد چنگایی هنرمندی چندوجهی است که هرکدام از وجوهشان شایسته تقدیر و تجلیل است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نویسندگی را یکی از وجوه شخصیت هنری استاد چنگایی دانست و گفت: حضور در عرصه رسانه و فعالیت در حوزه سمعی و بصری از وجوه دیگر این شخصیت هنری است.
روانشاد، گفت: استاد عزتالله چنگایی بیش از چند دهه از عمر خود را در صداوسیما بهعنوان اتاق فکر، ملجأ و یک اندیشمند زیست کرده است و در مناصب متعدد خدمات ارزندهای داشته است.
وی فعالیتهای استاد چنگایی را از مصادیق تعهد و دمیدن روح تعهد در کالبد آدمی دانست و بیان کرد: یکی دیگر از وجوه شخصیت استاد چنگایی فعالیت در حوزه شعر و شاعری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، گفت: استاد عزتالله چنگایی در بحبوحه جنگ تحمیلی بانی تأسیس انجمن ادبی شهر خرمآباد شد که این امر حکایت از دغدغه نسلپروری وی داشته است؛ این ویژگی برجسته یکی دیگر از وجوه ارزشمند استاد است.
نکوداشت دوساعته بر قامت استاد چنگایی بسیار تنگ است
روانشاد با اشاره به اینکه یک برگ طلایی زرین در کتاب زندگی استاد عزتالله چنگایی وجود دارد، افزود: این برگ زرین بیشتر از دیگر وجوه به چشم بنده آمده و آن پژوهشگری و استادیشان است.
وی با اشاره به ورود استاد چنگایی به عرصه رسانه مکتوب طی دهه ۷۰ با نشریه «بامداد لرستان»، گفت: این نشریه به حق آینه تمامنمای استاد چنگایی است، چه در وجه اخلاقی چه در حوزه تعهد و چه در وجه خلاقیت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تأکید بر بهکارگیری کادری مجرب و صاحبقلم و صاحب نگاه در «بامداد لرستان»، گفت: باید راجع به «بامداد لرستان» تحت عنوان رسانه انقلابی و انقلاب رسانهای مطلب نوشت.
روانشاد با بیان اینکه باید از «بامداد لرستان» و مدیریت آن بهعنوان یک الگوی حرفهای مطبوعات و رسانه یادکرد و افزود: باید راجع به تعهد نشریه بامداد لرستان به فرهنگ و حوزه رسانه استان رسالهها نوشت؛ بهخاطر این بود که در ابتدای صحبتهایم عرض کردم که این لباس نکوداشت دوساعته بر قامت استاد چنگایی بسیار تنگ است.