در نشست خبری دیروز، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از اجرای مرحله دوم متناسبسازی حقوق بازنشستگان، افزایش سقف وام قرضالحسنه، بهبود بیمه تکمیلی و توسعه خدمات رفاهی برای بازنشستگان خبر داد. حجت میرزایی همچنین ضمن تشریح چالشهای ساختاری صندوق، از تلاشهای این نهاد برای ارتقای تابآوری اقتصادی و پاسخگویی به مطالبات مزدی و درمانی بازنشستگان سخن گفت.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری جزئیات اجرای مرحله دوم طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری را تشریح کرد.
نشست خبری حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، صبح روز شنبه ۲۳ فروردین ماه، در ساختمان این صندوق برگزار شد.
در ابتدای این نشست، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: صندوقهای بازنشستگی بهعنوان نهادهای سرمایهگذاری در نظام اقتصادی به شمار میروند و با سرمایهگذاری و ذخایر منابع از محل بیمه پردازی بازنشستگان تلاش میکنند تا به بازیگران اقتصادی فعال کشور تبدیل شوند.
وی افزود: در سال جاری باتوجه به نامگذاری سال و سیاستهای رسمی نظام و برآورد از شرایط محیطی ایران و الزامات برنامه تسویه هفتم ما چند سیاست را پیگیری خواهیم کرد، تکمیل زنجیرههای ارزش ملی و جهانی، سرمایهگذاری در زمینههای پاییندستی در صنایع پتروشیمی و فولاد و جلوگیری از خامفروشی و افزایش تابآوری اجتماعی و افزایش اشتغال، در دستور کار است و باید این سیاستها درگذشته پیگیری میشد.
مدیرعامل سازمان بازنشستگی کشوری درباره کاهش نرخ پشتیبانی در صندوق بازنشستگی، بیان کرد: نرخ پشتیبانی در صندوق عدد نیم است و این میزان قبال قبول نیست، این نباید از ۶ کمتر باشد و به طور مستمر کاهش پیدا کرده است. ما در یک دهه گذشته هیچ بیمه شده جدیدی نداشتهایم و تمام استخدامی های دولت به تأمین اجتماعی و صندوقهای دیگر منتقل شدهاند. دولت باید استخدامیها را به این صندوق منتقل کند که تاکنون صورت نگرفته است و به سایر صندوقها منتقل شدهاند.
وی ادامه داد: ادغام صندوقهای بازنشستگی فعلاً در دستور کار نیست و این باید بررسی شود چرا که این موضوع چندوجهی است و تصمیمی است که باید به طور بینالنسلی اتخاذ شود.
میرزایی تأکید کرد: با توجه به الزام برنامه هفتم برای خروج از بنگاهداری، صندوق به سمت سهامداری زیر ۲۰ درصد و کمک به جبران آسیبهایی که درگذشته از طریق خصوصیسازی صورتگرفته حرکت کرده است.