یک نسخه ضد نفخ مخصوص فصل بهار

بهداشت نیوز یکشنبه 24 فروردین 1404 - 11:47

به گزارش بهداشت نیوز، هانیه ناصری افزایش نفخ شکم در بچه‌ها و بزرگسالان در فصل بهار را طبیعی دانست و به بیان راهکارهایی برای کاهش نفخ شکم پرداخت.

وی با بیان اینکه  استفاده از دمنوش ترخون، آویشن، پونه و یا چای کوهی برای پیشگیری از بروز نفخ در فصل بهار موثر است، گفت: به افراد توصیه می‌شود در این فصل برای سلامت دستگاه گوارش خود، حداقل روزی یکبار دمنوش استفاده کنند. به علاوه بهتر است از گیاه تازه به جای گیاه خشک برای تهیه دمنوش استفاده شود.

توصیه دیگر این استاد دانشگاه برای کاهش نفخ شکم در فصل بهار گرایش به سمت غذاهای خورشتی و آشی بود و افزود: اضافه کردن ترشی‌ها بخصوص آب انار و یا رب انار به رژیم غذایی بسیار مفید خواهد بود.

ناصری مصرف فالوده سیب، سکنجبین با آب گرم  و رب به را نیز برای کاهش نفخ فصل بهار و بهبود مزاج مناسب دانست و خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود افراد در این فصل از غذاهای دارای سبزیجات گرم و معطر نیز بیشتر استفاده کنند.

وی یادآور شد: بهتر است افراد در این فصل سرکه، آبغوره، آب نارنج و یا آب لیموترش را به همراه غذا استفاده کرده و در طبخ آش‌ها از آلو، قیسی و سبزیجات بهاری استفاده کنند.

این دکترای گیاهان دارویی تاکید کرد: عناب خیسانده شده در عرق بهار نارنج یا عرق بابونه نیز به عنوان یک میان‌وعده مناسب در این فصل برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش توصیه می‌شود.

وی استفاده از  انواع کم چرب لبنیات و آن هم همراه با سیاهدانه، شوید و نعنا را نیز برای فصل بهار مناسب دانست تا افراد کمتر دچار مشکلات دستگاه گوارشی شوند.

ناصری توصیه کرد، در فصل بهار طبخ و تهیه غذاها برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش به صورت ساده و آبپز باشد و کمتر به سمت سرخ کردن غذاها برویم.

منبع: ایسنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.