به گزارش همشهری آنلاین، بیژن عبدالهی سرپرست دانشگاه خوارزمی تهران با اشاره به راهاندازی رستوران مکمل در دانشگاه خوارزمی گفت: زیرساختهای ایجاد رستوران مکمل در دانشگاه خوارزمی ایجاد شده است و انشاءالله تلاش میکنیم در ابتدای سال جاری رستوران مکمل را نیز راهاندازی کنیم.
وی ادامه داد: قبل از اینکه بحث رستوران مکمل مطرح شود، ما بحث تنوع غذایی را در دانشگاه رعایت کردهایم. در حال حاضر تقریبا ۶ الی ۷ نوع غذا ارائه میدهیم که یک نوع آن غذای رایگان است.
سرپرست دانشگاه خوارزمی افزود: خیلی از مسائل مالی دانشگاه در حوزه تغذیه، خوابگاه و تعمیر و تجهیزات صرف میشود. این در الی است که بودجهای که وزارت علوم اختصاص میدهد بودجه پایینی است یا حتی ممکن است سازمان برنامه، بودجهای در این زمینه اختصاص ندهد، ولی ما به ناچار روی آن سرمایه گذاری میکنیم که دانشجو بتواند با خیال راحت تحصیل کند.
وی ادامه داد: اگر محیط سرد یا گرم باشد یا اینکه فضای روانی دانشجو ناامن باشد، دانشجو نمیتواند هدف اصلی خود را که در واقع یادگیری است، برآورده کند.
وی به طرح ارائه غذای رایگان اشاره کرد و گفت: طی مدتی که این طرح اجرا شده، کشش دانشجویان به سمت غذای مجانی و رایگان زیاد شده است. هنوز بررسی انجام ندادهایم ولی احتمال میدهیم سطح اقتصادی دانشجویان مقداری پایین است، به طوری که نمیتوانند یک وعده غذای گرم بخورند. گاه نیز شنیدهایم برخی از دانشجویان با هم یک وعده غذا میخورند.