به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک در مجمع عمومی در مورد انتخاب خواهرش به عنوان نایب رئیس فدراسیون و همچنین صحبتهای وزیر ورزش در مورد عدم حضور اقوام رؤسای فدراسیونها گفت: خواهر من برای حضور در نایب رئیسی انتخاب شده و بعد از آن آقای وزیر در مورد عدم حضور اقوام رؤسای فدراسیونها صحبت کردند. من فکر میکنم پاسخ این سوال واضح است. خواهر من یکی از اهالی فنی ژیمناستیک است، دوره ورزشکاری را تجربه کرده و مدارکی را کسب کرده است.
وی ادامه داد: دوره مربیگریهایش را در زمان رؤسای فدراسیونهایی گرفته که قبل از من در این فدراسیون بودند. مدارک مربیگریاش را هم از فدراسیون جهانی ژیمناستیک کسب کرده است. خدا را شکر هیچ یک از مدارک او را من امضا نکردم. او از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ هیچ کرسی در فدراسیون نداشته است. در سیکل جدید که انتخاباتی شده او کاندید شد و با تأیید وزارت ورزش از کمیسیون تطبیق و حضور در مجمع موفق به کسب رأی شدند. بنابراین حضور خواهر بنده در فدراسیون هیچ ایراد قانونی ندارد. طبق اساسنامه و آئیننامههای انتخابی موجود او انتخاب شده و منتخب مجمع به عنوان نایب رئیس اول هستند.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به این سوال که آیا زمان ریاست او خواهرش در مجمع انتخاب شده است، عنوان کرد: خواهر من از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ هیچ پستی در فدراسیون نداشت. او در دوره جدید که انتخابات برگزار شد، نامزد شد و پس از تأیید وزارت ورزش، در مجمع رأی آورد. هیچ پروسهای در این بین از لحاظ قانونی، مشکلی ندارد. او منتخب مجمع به عنوان نایب رئیس اول است.
اینچه درگاهی عنوان کرد: من تصمیم آقای وزیر را در مورد عدم حضور اقوام در فدراسیونهای ورزشی میپسندم و باید انتصابها بر اساس شایسته سالاری باشد. انتخابات از انتصابات جداست. امضای حکم نایب رئیس توسط وزیر، جز مسائل اصلی ما در فدراسیون نیست و در صورتی که به این مسائل بپردازیم از امور مهم و کلی غافل میشویم. من جوابی که در منطق و قانون بود ارائه کردم.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک درباره بودجه این فدراسیون گفت: بودجه ما اصلاً برای امور جاری کافی نیست. ما تا این لحظه بر طبق قوانین کار کردیم و حضور نهادهای نظارتی در فدراسیون ژیمناستیک برای ما محترم است. طبق اطلاعات من، پسر مدیرکل یک بخش نظارتی در فدراسیون، کارمند بوده و از این دست هم باز مواردی بوده است. من ورود آقای وزیر به بحث تعارض منافع را بسیار میپسندم. دختر یکی از مدیران وزارت ورزش هم در فدراسیون حضور داشت که من حتی یک روز نیز آنها را ندیدم و خودشان رفتند.
وی گفت: آقای احمد کهنی یکی از قهرمانان خوب ماست که در زمان اداره فدراسیون با سرپرست و ریاست غیرقانونی به نامههای آژانس ضد دوپینگ جواب نداده بود. او بدون اینکه دوپینگ کرده باشد به دلیل عدم پاسخگویی، ۲ سال محروم شد. نامه محرومیت کهنی در حالی به دستش رسید که آماده حضور در فینال مسابقات آلمان بود و او فینال و المپیک را از دست داد.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک تأکید کرد: ژیمناستیک در کنار جاذبههای بصری، میتواند رشته خطرناکی باشد. ما شاهد بودیم که به عده زیادی (بالای ۱۰۰ نفر)، مدارک بالای مربیگری داده شده که در دست پیگیری و ابطال است. این کار در نوع خود فاجعه به حساب میآید.